Neviem čo ďalej. Chcem zomrieť
Dobrý deň potrebujem nutnú pomoc.Mám 13 rokov a mám pocit že ma nikto nemá rád,vsetci sa mi otáčajú chrbtom ,ohovrajú ma , proste sa so mnou nebavia ☹ Mám zdravotne problemy ktoré sa bojím že sa nezlepsia a budú trvalé.A ešte k tomu som sa pohádala s mamou.CHCEM ZOMRIEŤ. Kôli tomuto všetkému som sa rezala na ruke (rezala som si žili) , každý deň kôli tomu plačem a rozmýšlam nad sebevraždou.A všetci ma ešte k tomu začali odsudzovať že mám iné vierovyznanie (teda není to naboženstvo je to "kulta").K psychológovi sa bojim ist pretože by to mama zistila a je mi to trapné. Prosím pomôžte mi čo mám robiť!!!!!
@natalienka12 myslite si čo chcete ja som si myslela že tato stranka mi pomože a budu tu ludia ktory najdu vo mne nadej ale zmylila som sa
Vies, co mi je luto? Ze ta nepoznam osobne..Verim, ze mas nieco, co by som si zamilovala. Teraz sa mi paci,ze pises o sebe taketo vazne veci. Paci sa mi to aj preto, ze som zazivala pocity nelasky.
dobre priznavam nepila som ale len ma toto vsetko trapilo
@teenager Toto je socialna siet pre tehotne a mamicky. Samozrejme registrovat sa moze ktokolvek, ale primarne to nie je siet pre psychicky narusenych ludi. My tu nie sme odbornici.
Satanizmus xD kukaj ked robis zo seba zrudu tak ta tak aj vnimaju tak otoc krizik zas naopak a bud normalna. Ak je toto pravdivy pribeh.
@katusikkk super!!!! Ja tiez idem volat na policiu.
@natalienka12 ja som si myslela ked som videla ine temy ze je to taka stranka kde ludia hovoria co ich trapi
@natalienka12
Treba.Aby sa nieco nestalo.Oni si ju vedia najst a dorazit do 20 min.Ved jej pomozu.
@teenager kazde podozrenie na samovrazdu sa musi hlasit. Aj to ze 13 rocna pije a neviem co este. Nech sa to preveri.
@natalienka12 to. budete take tvrde aj ked sa vase deti priznaju s problemom? ja to fakt nechapem zeny, dieta potrebuje pomoc a vy v sebe nemate kuska pochopenia.. akurat ju dostanete do vacsej depky.. ale jasne, anonzmne sa kope najlepsie.. normalne mi je na grc fakt..
@katusikkk presne tak! Lebo nahodou sa podreze a bude zle ze sme to nenahlasili a mohli jej zachranit zivot.
@natalienka12 ja nepijem😢😢
ved práve ten, ktorého uznavas(satanizmus) ta vedie k tomu, aby si sa rezala a sposobuje ti stavy, ktoré prežívaš. Neviem ako si sa k tomu dostala, ale co najskor odtial odíť a zver sa svojim rodičom urcite najdu riesenie. Ver, ze im na tebe velmi zalezi 🙂 Hlavu hore vždy je riesenie.
@jana_eyre my jej mame ako pomoct? Vies co, napiseme jej nech sa dalej reze a pije tatkovi alkohol. Ak sa niekto bavi, bude mat co vysvetlovat. A ak je pravda co pise, tak je to zivot ohrozujuci akutny pripad. Uz som volala aj ja.
Nahlasila som ju na policiju.
@natalienka12
@katusikkk hej, prave uvazujem ze mate vlastne pravdu.. dufam, ze to. nedopadme zle..

@teenager
Ono ked napise niekto nieco take ako ty,treba to nahlasit a poslat mu okamzitu pomoc.
Takze ak sa nenahnevas,posuvam ta prave na policiju.Z profilu najdu Ip adresu a vsetko.Aby rano nebolo neskoro a niekto si nevycital,ze ti nepomohol.