icon

Neviem čo ďalej. Chcem zomrieť

teenager
27. dec 2017

Dobrý deň potrebujem nutnú pomoc.Mám 13 rokov a mám pocit že ma nikto nemá rád,vsetci sa mi otáčajú chrbtom ,ohovrajú ma , proste sa so mnou nebavia ☹ Mám zdravotne problemy ktoré sa bojím že sa nezlepsia a budú trvalé.A ešte k tomu som sa pohádala s mamou.CHCEM ZOMRIEŤ. Kôli tomuto všetkému som sa rezala na ruke (rezala som si žili) , každý deň kôli tomu plačem a rozmýšlam nad sebevraždou.A všetci ma ešte k tomu začali odsudzovať že mám iné vierovyznanie (teda není to naboženstvo je to "kulta").K psychológovi sa bojim ist pretože by to mama zistila a je mi to trapné. Prosím pomôžte mi čo mám robiť!!!!!

katusikkk
27. dec 2017

@teenager
Ono ked napise niekto nieco take ako ty,treba to nahlasit a poslat mu okamzitu pomoc.
Takze ak sa nenahnevas,posuvam ta prave na policiju.Z profilu najdu Ip adresu a vsetko.Aby rano nebolo neskoro a niekto si nevycital,ze ti nepomohol.

teenager
autor
27. dec 2017

@natalienka12 myslite si čo chcete ja som si myslela že tato stranka mi pomože a budu tu ludia ktory najdu vo mne nadej ale zmylila som sa

jana_eyre
27. dec 2017

@katusikkk myslis ze teen slecny nemozu ovladat pravopis? mam neter co ma 12rokov, jej prejav je normalny na urovni a gramatiku vie lepsie ako niektore zeny tu na mk.. a nie je vynimka..

tymito komemtarmi mozete urobit len viac skody zeny ved si to. uvedomte..

21
27. dec 2017

@teenager ale myslim, ci nejakou situaciou.. co sa vtedy stalo..

21
27. dec 2017

Vies, co mi je luto? Ze ta nepoznam osobne..Verim, ze mas nieco, co by som si zamilovala. Teraz sa mi paci,ze pises o sebe taketo vazne veci. Paci sa mi to aj preto, ze som zazivala pocity nelasky.

teenager
autor
27. dec 2017

@katusikkk nie prosim.nechcem.mat rodicov vo väzeni prosim nie

katusikkk
27. dec 2017

@teenager
Nevolas sa Kamila???😂

teenager
autor
27. dec 2017

dobre priznavam nepila som ale len ma toto vsetko trapilo

natalienka12
27. dec 2017

@teenager Toto je socialna siet pre tehotne a mamicky. Samozrejme registrovat sa moze ktokolvek, ale primarne to nie je siet pre psychicky narusenych ludi. My tu nie sme odbornici.

teenager
autor
27. dec 2017
ebi88
27. dec 2017

Satanizmus xD kukaj ked robis zo seba zrudu tak ta tak aj vnimaju tak otoc krizik zas naopak a bud normalna. Ak je toto pravdivy pribeh.

natalienka12
27. dec 2017

@katusikkk super!!!! Ja tiez idem volat na policiu.

katusikkk
27. dec 2017

@teenager
Neposlu.Len tebe daju pomoc.Ak mas take sklony,pomoc je na mieste.Ak je toto vymysel,mozu stihat akurat teba.Davam im info.Tak vela stastia

teenager
autor
27. dec 2017

@natalienka12 ja som si myslela ked som videla ine temy ze je to taka stranka kde ludia hovoria co ich trapi

teenager
autor
27. dec 2017

@katusikkk nie n
Prosim

katusikkk
27. dec 2017

@natalienka12
Treba.Aby sa nieco nestalo.Oni si ju vedia najst a dorazit do 20 min.Ved jej pomozu.

natalienka12
27. dec 2017

@teenager kazde podozrenie na samovrazdu sa musi hlasit. Aj to ze 13 rocna pije a neviem co este. Nech sa to preveri.

katusikkk
27. dec 2017

@teenager
Uz som ta nahlasila.Drz sa

jana_eyre
27. dec 2017

@natalienka12 to. budete take tvrde aj ked sa vase deti priznaju s problemom? ja to fakt nechapem zeny, dieta potrebuje pomoc a vy v sebe nemate kuska pochopenia.. akurat ju dostanete do vacsej depky.. ale jasne, anonzmne sa kope najlepsie.. normalne mi je na grc fakt..

teenager
autor
27. dec 2017

@katusikkk nic sa mi nestane nezabijem sa slubujem PROSIM

natalienka12
27. dec 2017

@katusikkk presne tak! Lebo nahodou sa podreze a bude zle ze sme to nenahlasili a mohli jej zachranit zivot.

teenager
autor
27. dec 2017

@katusikkk nie prosim nie 😢😢😢😢😢😢😢😢

luzzia
27. dec 2017

a ked nie, pripadne sa niekto akurat tak dobre zesere a uz si viac srandu robit nebude. dobre si spravila @katusikkk 👍

21
27. dec 2017

@teenager satanizmus? Ci nieco ine?

teenager
autor
27. dec 2017

@natalienka12 ja nepijem😢😢

katusikkk
27. dec 2017

@teenager
Nwjde o to,ze sa zabijes.Potrebujes pomoc,zistit pomery a tak...uz sa to preveruje

paja07
27. dec 2017

ved práve ten, ktorého uznavas(satanizmus) ta vedie k tomu, aby si sa rezala a sposobuje ti stavy, ktoré prežívaš. Neviem ako si sa k tomu dostala, ale co najskor odtial odíť a zver sa svojim rodičom urcite najdu riesenie. Ver, ze im na tebe velmi zalezi 🙂 Hlavu hore vždy je riesenie.

natalienka12
27. dec 2017

@jana_eyre my jej mame ako pomoct? Vies co, napiseme jej nech sa dalej reze a pije tatkovi alkohol. Ak sa niekto bavi, bude mat co vysvetlovat. A ak je pravda co pise, tak je to zivot ohrozujuci akutny pripad. Uz som volala aj ja.

katusikkk
27. dec 2017

Nahlasila som ju na policiju.

jana_eyre
27. dec 2017

@natalienka12
@katusikkk hej, prave uvazujem ze mate vlastne pravdu.. dufam, ze to. nedopadme zle..