Nie som spokojná s lekárkou a personálom. Kde sa sťažovať?
Moja sestra isla s 11mesacnym syncekom na pohotovost,maly spadol z choditka a udrel si hlavu.Na to zvracal,ale zvracal aj inokedy po jedle a tak ako deti...Boli poslaní na RTG hlavy,neurolog.vys. ,vsetko bolo v poriadku.Ale predsa ich nechali na detskom oddeleni na pozorovanie.Na par dni.Malemu nic nebolo sestra sa vypytala na reverz domov.Doma vsetko v poriadku,az na vecer ked maly zacal zvracat.Znova isla na pohotovost,a poslali ich znova na detske.Lekarka sa nemiestne spravala,vycitala vsetko matke a nestarala sa o maleho dostatocne.Znova sa urobilo Rtg,neurolog.vysetr.vsetko bolo v poriadku,ale maly dalej zvracal.Nakoniec vysvitlo ze dieta vedla izbi mojej sestry malo rotavirusove ochorenie.Maly to chytil od nich.ich izba nebola izolovana a tiez sa volne prechadzali po odddeleni.
Napriek tomu sa pani doktorka osocovala na mojej sestre,ze ona nemala nikde chodit.Ale sedte na izbe cely den s11mesecnim dietatom.I de o Rožňavksu nemocnicu kde je vsade bordel a spina,socialne zariadeni to je hroza...Je este stale hospitalizovany s matkou,ale spravanie zdravotneho personalu je hrozne,neprimerane.Prosim poradte.Dakujem.
Neviem,co sa niektori cuduju,ze deti s infekcnymi chorobami su dokopy s ostatnymi.Ja som lezala v Topolcanoch na detskom,prisla som tam s dvojmesacnou,ktora mala problem s papanim a dali ma na izbu s mamickou,ktorej dieta malo prave rotslavirus.Takze samozrejme,ze sme to chytili ak my! Takto to dnes funguje v nasom zdravotnictve...
Nenechaj si skákať po hlave, pretože milá lekárka je tam pre teba a tvoje dieťa a nie ty pre ňu. Navyše je platená z tvojich daní a to im je stále málo. Sťažuj sa u primára, ak to nepomôže podaj sťažnosť na podateľni nemocnice. Jedna kópia s podacím číslom musí ostať tebe. Ak sa ti nechce takto zavlekať, zmeň nemocnicu, v Ružinove nie je o čo stáť.
bud na riaditeľstve alebo ústav verejného zdravotníctva 🙂
Ja som mala dnes podobny pripad a vytocena som do nepricetna... rano mi mala zletela zo stolicky, vydrzala som ved prestane plakat a bude klud.. no nic.. dieta vrieskalo na cely byt, tak som ju zobrala, cestou som volala detskej lekarke... ze mame zbehnut rovno na chirurgicky urgent. Tam zlaty lekar, ale na malu sa velmi nepozrel, poslal ju na RTG, nedalo sa urobit (no udrzte urevane 2 rocne dieta ...) .. poslal nas na detske oddelenie nech nas tam pozrie pediater a neurolog... Prisli sme tam, nikde nikoho..cakali sme 1,5 hodnu na pani primarku, ked sa konecne dovalila na malu sa ani nepozrela... vraj ci ideme lezat na oddelenie a pytala sa ci ideme lezat na oddelenie... mm.. ja jej hovorim, ze nas poslali s chirurgie aby malu niekto vysetril a potom sa uvidi.. ale to nie, zacala tam po mne PRIMARKA vrieskat, mam si ist za pediatrom svojim, a mam si zabezpecit aby dieta nepadalo ... to uz som si hryzla do jazyka... odisla som ku pediatricke, z tade k neurologicke.. a terza domov... nemocnicu mam 3 minuty od domu, vybavovali sme sa 5 HODIN!!! Keby jej nebodaj nieco bolo, tak by bolo aj neskoro... NO kde sa mam stazovat??? Papier vam o nicom nik neda, cize nemam cierne na bielom ze nas odmietla prezriet pediatricka, nechali nas tam tolko cakat a odpinkali nas prec...
LEBO LEKARI.. no nemam pekneho slova na nich... to ze sa takto spravaju "dospelacki" lekari som si zvykla, ale na detskom oddeleni by mali byt trochu normalni... no ved co, nezarobia ked sa nedam hospitalizovat... tak nech idem do haja.. potom by nas tam drzali tyzden a este daco horsie by sme chytili...

V tomto konkretnom pripade asi staznost nepomoze. U nas je to tak ze nepomoze staznost ani na omnoho zavaznejsie problemy, vsetko sa ututle, zametie pod koberec a potom to nase zdravotnictvo vyzera ako vyzera