icon

Očný lekár pre bábätka v rámci celej SR

nikuska297
1. jún 2022

Prlsim odporucte ocneho lekara, ktory berie babatka. V ramci celeho Slovenska

ivet115
1. jún 2022

@nikuska29 Dobrý deň, nie som si síce istá, či berie aj úplne malé bábätká, ale malé detičky berie, za pokus to stojí: MUDr. Tóthová - Uvea Martin

dudos
1. jún 2022

@nikuska297 tiež si nie som istá úplnými drobcami ale deti berie. MUDr. Gerinec BA.

ildiko36
1. jún 2022

@dudos s nim dobre skussenosti nemam, dcera skoro oslepla ,chodili sme ku nemu od 6rokov, na zaver napisal stav sa neda urciť ohladom veku, stav budeme ďalej sledovať, mala progressivne zúženie zorneho pola, keby jej boli urobyli aspoň Mr skor by sa zistilo čo jej je.Vtexy vydela na jedno oko 40 %a druhe 60%.Ked mala 9r uz len 5%😤..Ja som pochodila dosť vela lekarov ale zo všetkych najlepsí v Ke Mudr František Daboczi.Dcere pomohol zachraniť zrak, teraz vydí 100%.
Urcite bere aj babetka

ildiko36
1. jún 2022
nikpa
1. jún 2022

@nikuska297 Erika Klobušicka, teraz je myslím v Topoľčanoch. Chodili sme k nej so synom, je predčasne narodený, má skúsenosti takmer s novorodeniatkami. Museli sme ísť rovno z pôrodnice, nikde nás s ním nechceli zobrať, že predcasniatko a mal len pár dní ale ona nás hneď objednala bez problémov. Veľmi milá, ľudská.

ildiko36
1. jún 2022

@nikpa uz maju termin v Ke

nelca0510
1. jún 2022

@nikuska297 dr.cagalova Nové Mesto nad Váhom

dudos
1. jún 2022

@ildiko36 fakt? Tak to mi je ľúto. My sme práveže maximálne spokojný. Synov zrak sa len zlepšuje a zlepšuje. Zatiaľ. Sme veľmi radi, že sme sa k MUDr. Gerincovi dostali. Syn mal nystagmus plus veľmi silné dioptrie. Ja sa tomu moc nerozumiem. Dlho sme hľadali človeka, ktorý je odborníkom na nystagmus a záležitosti s tým spojené. Tu na MK som natrafila pred pár rokmi na jednu mamičku čo mi ho odporučila.
Ale je super, že ste našli doktora, ktorý vám pomohol. Nie je nad to, keď sa dieťatku zdravotný stav zlepšuje 🙂.

ildiko36
1. jún 2022

@dudos dcera uz ma 21r.a stale chodime na F3 preventívne,lebo hodci kedy sa jej môže zhoršiť zdrav stav . som max spokojna s Dr..Daboczim

palinohavino
27. jún 2022

@nikuska297 Skúste UVEA Martin alebo vidissimo TN