icon

Odporúčania na kliniky pre operáciu karpálneho tunela

ad25
7. aug 2025

Dobry den.caka ma operacia karpalneho tunela.dr mi povedal,ze si mam hladat chirurga.vedeli by ste mi odporucit dobru kliniku?najlepsie jednodnova chirurgia.

stellarstar
7. aug 2025

@ad25 ešte dopíš kde?

zalka
7. aug 2025

@ad25 kamarátka bola v https://www.zilpo.sk/chirurgia-ruky/karpalny-tu... cestovala z východu, za pár minút hotovo. Bola spokojná. Krátka doba rekonvalescencie.

ad25
autor
7. aug 2025

@ad25 pardon to som zabudla..Bratislava

ad25
autor
7. aug 2025
@zalka

@ad25 kamarátka bola v https://www.zilpo.sk/chirurgia-ruky/karpalny-tu... cestovala z východu, za pár minút hotovo. Bola spokojná. Krátka doba rekonvalescencie.

@zalka dakujem a po operacii je ako na tom?ma to lepsie?aj platila za operaciu?

tulipanik12
7. aug 2025

@ad25 ja tiež poznám pani z CA a bola na operácii karpálneho tunela v Žilpe v ZA a pochvaľuje si.

zalka
7. aug 2025
@ad25

@zalka dakujem a po operacii je ako na tom?ma to lepsie?aj platila za operaciu?

@ad25 platila 100e, ono v podstate to v ZA našla náhodou, lekárka jej hovorila o nejakej klinike v BA, a povedala názov tejto zo ZA, ale našli sme aj tú kliniku v BA čo jej lekárka hovorila no tam chceli 300e.
Bola minulý rok vo februári, do týždna fungovala ale s citom a do mesiaca už plne zaťažovala ruku. Malinké dve ranky jej urobili , trvalo to 5 minút. Bola spokojná. Ako chodila na rehabky s chrbticou vtedy pred i po operácii, všetci pozerali, že nemá dorezanú dlan. Tak už ona sama viacerím doporučila tú kliniku. A spokojný boli všetci i lekárka bola milo prekvapená, tiež potom od nej zisťovala kde bola.

ad25
autor
7. aug 2025
@zalka

@ad25 platila 100e, ono v podstate to v ZA našla náhodou, lekárka jej hovorila o nejakej klinike v BA, a povedala názov tejto zo ZA, ale našli sme aj tú kliniku v BA čo jej lekárka hovorila no tam chceli 300e.
Bola minulý rok vo februári, do týždna fungovala ale s citom a do mesiaca už plne zaťažovala ruku. Malinké dve ranky jej urobili , trvalo to 5 minút. Bola spokojná. Ako chodila na rehabky s chrbticou vtedy pred i po operácii, všetci pozerali, že nemá dorezanú dlan. Tak už ona sama viacerím doporučila tú kliniku. A spokojný boli všetci i lekárka bola milo prekvapená, tiež potom od nej zisťovala kde bola.

@zalka dakujem za info 🙂

marek775
7. aug 2025
@ad25

@ad25 pardon to som zabudla..Bratislava

@ad25 napriklad Bezručova. Kamaratke tam robili jednu ruku, ziadne komplikacie, pomohlo jej to, a tu jazvu takmer nevidno.

ad25
autor
8. aug 2025
@marek775

@ad25 napriklad Bezručova. Kamaratke tam robili jednu ruku, ziadne komplikacie, pomohlo jej to, a tu jazvu takmer nevidno.

@marek775 ahoj.to bola jednodnova zalezitost?aj nieco platila?

zalka
9. aug 2025
@ad25

@ad25 vieš zvaz aj to, ze endoskopicky operovany karpalny sú 2 dierky v ruke.
Klasický operovany karpalny tunel - jazva cez celú dlaň. Co sa skôr zahojí? Kde je menšie riziko infekcie. Kde je kratšia PN? A typ pádom menšia strata na prijme.

marek775
10. aug 2025
@ad25

@ad25 Myslim, ze na bezrucke sa plati nejaky rocny pausal. A ano, bola to jednodnova zalezitost.