Odporúčania na kliniky pre operáciu karpálneho tunela
Dobry den.caka ma operacia karpalneho tunela.dr mi povedal,ze si mam hladat chirurga.vedeli by ste mi odporucit dobru kliniku?najlepsie jednodnova chirurgia.
@ad25 kamarátka bola v https://www.zilpo.sk/chirurgia-ruky/karpalny-tu... cestovala z východu, za pár minút hotovo. Bola spokojná. Krátka doba rekonvalescencie.
@ad25 kamarátka bola v https://www.zilpo.sk/chirurgia-ruky/karpalny-tu... cestovala z východu, za pár minút hotovo. Bola spokojná. Krátka doba rekonvalescencie.
@zalka dakujem a po operacii je ako na tom?ma to lepsie?aj platila za operaciu?
@ad25 ja tiež poznám pani z CA a bola na operácii karpálneho tunela v Žilpe v ZA a pochvaľuje si.
@zalka dakujem a po operacii je ako na tom?ma to lepsie?aj platila za operaciu?
@ad25 platila 100e, ono v podstate to v ZA našla náhodou, lekárka jej hovorila o nejakej klinike v BA, a povedala názov tejto zo ZA, ale našli sme aj tú kliniku v BA čo jej lekárka hovorila no tam chceli 300e.
Bola minulý rok vo februári, do týždna fungovala ale s citom a do mesiaca už plne zaťažovala ruku. Malinké dve ranky jej urobili , trvalo to 5 minút. Bola spokojná. Ako chodila na rehabky s chrbticou vtedy pred i po operácii, všetci pozerali, že nemá dorezanú dlan. Tak už ona sama viacerím doporučila tú kliniku. A spokojný boli všetci i lekárka bola milo prekvapená, tiež potom od nej zisťovala kde bola.
@ad25 platila 100e, ono v podstate to v ZA našla náhodou, lekárka jej hovorila o nejakej klinike v BA, a povedala názov tejto zo ZA, ale našli sme aj tú kliniku v BA čo jej lekárka hovorila no tam chceli 300e.
Bola minulý rok vo februári, do týždna fungovala ale s citom a do mesiaca už plne zaťažovala ruku. Malinké dve ranky jej urobili , trvalo to 5 minút. Bola spokojná. Ako chodila na rehabky s chrbticou vtedy pred i po operácii, všetci pozerali, že nemá dorezanú dlan. Tak už ona sama viacerím doporučila tú kliniku. A spokojný boli všetci i lekárka bola milo prekvapená, tiež potom od nej zisťovala kde bola.
@zalka dakujem za info 🙂
@marek775 ahoj.to bola jednodnova zalezitost?aj nieco platila?
@ad25 vieš zvaz aj to, ze endoskopicky operovany karpalny sú 2 dierky v ruke.
Klasický operovany karpalny tunel - jazva cez celú dlaň. Co sa skôr zahojí? Kde je menšie riziko infekcie. Kde je kratšia PN? A typ pádom menšia strata na prijme.

@ad25 ešte dopíš kde?