Odporučte detského neurológa v Nitre, Piešťanoch, Trenčíne alebo Bratislave
Detský neurológ - prosím odporúčte mi kliniku / lekára pre 20 mesačné dieťa.
Nitra / Piešťany / Trenčín / Bratislava
My chodíme v Nitre k pani doktorke Nemčovičovej, za mňa veľmi dobrá pani doktorka.. jedine sa pripraviť na to, že sa dlho čaká, objednani sme boli stále na 11tu a zobrala nás až o 12:15 cca, ale ja s tým počítam na takýchto miestach vždy, len aby ste sa na to pripravili , za mňa ale dobra pani doktorka 🙂
@jerseytay ale zrovna príjemný človek to nie je. Sestrička detto.
Sinalgis v Bratislave na mileticovej. Chodíme od bábätka veľmi milý lekári
@ronie338 tiež sme tam boli keď mala mala 2 mesiace. Že už nás nemôžu zobrať majú veľa pacientov....včera som tam volala
@gulka2 škoda lebo sú naozaj super. My tam cestujeme z východu a keď som našej detskej vravela ze u koho sme boli tak aj ona ich poznala, my sme boli u riveru ci ako sa vola, on chodí 2 dni v týždni a on ze je alebo bol primár detskej neurologie. Naozaj super vyšetrenie aj nám vysvetlil co ako prečo.

My chodíme v Nitre k pani doktorke Nemčovičovej, za mňa veľmi dobrá pani doktorka.. jedine sa pripraviť na to, že sa dlho čaká, objednani sme boli stále na 11tu a zobrala nás až o 12:15 cca, ale ja s tým počítam na takýchto miestach vždy, len aby ste sa na to pripravili , za mňa ale dobra pani doktorka 🙂