icon

Odporučte mi dobrého ortopéda hocikde na Slovensku

pupavka1
18. júl 2021

poradite dobreho ortopeda hocikde na slovensku ?

Strana
z2
jarmila2010
18. júl 2021

Veľmi si chvália detskú ortopediu v ZA...pod vedením primára Popluhara...teda,ak ide o dieta

katym77
18. júl 2021

Závisí od toho čo? Každý je odborník na niečo iné.

pupavka1
autor
18. júl 2021

myslim ortoped pred dospeleho, klby no aj chrbtica cize nie zameranie na jedno ale celkovo dobry ortoped

lucka_ke
18. júl 2021

môj brat chodí do Levíc, ale meno dr. si nespomeniem

inga93
18. júl 2021

@lucka_ke tipujem to na dr. Kalinu

andula09
28. júl 2021

Vystriedala som niekoľko ortopédov, kým som našla takého, ktorý mi bude vyhovovať. Teraz už pár rokov chodím aj maminou na ortopédiu do Ružomberku na kliniku Spinn. Pôvodne som len ja chodila, ale mamina začala mať problémy s bedrovým kĺbom, tak som objednala aj ju a odvtedy chodieva tam pravidelne aj ona.

slavkadud
12. aug 2021

@andula09 fajn, ze som sa isla pozriet do tejto temy. Tiez by som potrebovala pre maminu ortopeda. Ten jej ide pomaly do dochodku, tak potrebujeme nejaku nahradu najst. Na klinike som uz bola so svojimi problemami s ocami. Beru aj novych pacientov na ortopediu, nevies?

andula09
19. aug 2021

@slavkadud keď sme my toto riešili tak brali, ale ako je to teraz, to ti neviem povedať. Ale nevidím dôvod, prečo by nie. Veď kontakt máš na nich, keď tam chodievaš, tak si zavolajte a budete vedieť na isto, ako to majú teraz. Dobre, že to idete vybavovať takto dopredu, aby neostala bez doktora.

sindla
19. aug 2021

Len nie Ružomberok. Ak zvolíš túto možnosť, priprav si pár stovák eur do obálky. ;)

andula09
10. sep 2021

Za ten čas, čo kliniku navštevujeme sa ani raz nestalo, že by bol nejaký problém a odmietli nás nebodaj ošetriť. Keď sme platili, tak ceny boli zakaždým rovnaké ako aj v cenníku, ktorý majú uvedený na stránke. Dopredu sme si pozreli, čo nás asi bude čakať, aby sme sa vedeli pripraviť.

slavkadud
17. sep 2021

@andula09 pravdu mas, rovno som tam zavolala a popytala sa. Mila pani mi dvihla telefon, som jej vsetko vysvetlila, ze o co ide, preco chceme zmenu. Tak hned hovorila, ze jasne, nie je problem, kludne ju mozu zobrat a dala nam rovno aj termin na prvu taku konzultaciu. Zatial nam to neponahla, tak sme sa dohodli na zaciatok oktobra. Som zvedava, co bude mamina hovorit potom, vies, ci sa jej bude pacit a tak.

andula09
22. sep 2021

Mamina je nejaká extra náročná, alebo prečo myslíš, že by sa jej nemalo páčiť? Majú to tam tak moderne zariadené. Keď si to porovnáš so štátnymi lekármi ešte v takých tých starých budovách, u nás ešte takto fungujú , neviem ako u vás. Takže pre mňa to bola príjemná zmena, keď som som prišla na kliniku do Ružomberku. Je vidieť, že k tomu celému majú iný prístup, či už čo sa týka toho zariadenia a vybavenia, tak aj doktori pôsobia na mňa úplne inak, tak lepšie.

slavkadud
4. okt 2021

@andula09 ale to nie, tak som to nemyslela. Tak reku, co povie na prostredie, personal a starostlivost. Ze ked to porovna s tym doteraz. To som rada, ze je to tam takto. Ved v piatok mame termin, tak ti potom dam vediet jej pocity a dojmy. Za mna mozem povedat, ze nelutujem, ze som si tu nasla ocneho.

andula09
11. okt 2021

Ty si jej nehovorila, či sa ti tam páčilo? Či ona je ozaj taká, že pokiaľ sama nevyskúša, tak neuverí? Som zvedavá, že čo povedala. Teraz by mala mať vlastne čerstvo po vyšetrení, ak nerátame víkend. Od toho pôvodného ortopéda sa teda už odhlásila? Neviem ako to je, že či môže mať súčasne dvoch vlastne.

slavkadud
22. okt 2021

@andula09 ale jasne, ze som jej povedala. Len ona je taka, ze pokial sama nevyskusa, moze jej hovorit kto chce co chce. No tak velmi sa jej pacilo, hovorila, ze aj personal, co bola v ambulancii, ze bol mily a tak normalne sa s nou bavili. Tam som s nou nebola, takze to len podla toho, co povedala. Ze jej aj pomohla sestricka vyzliect a obliect, ked videla, ze jej to moc nejde samej. Ono su to take drobnosti, ale ked si to porovnas s inymi lekarmi, tak to dost zavazi. No jasne, toho sme uz odhlasili, nebudeme cakat do posledneho dna, uz bude do Ruzomberku chodievat.

andula09
8. nov 2021

Tak som rada, ze ste takto pochodili, že sa jej to tam páčilo. Máš pravdu, ono veľa záleží od takýchto maličkostí. Mne sa páči aj to napríklad, že sa môžeš objednať na poobedné hodiny. To tiež všade neposkytujú takúto možnosť a nie každému vyhovuje behať po doktoroch doobeda, niekedy sa to proste nedá inak zariadiť.

lydiasabolova
8. nov 2021

PO mudr.Popovičová

eru331
10. nov 2021

@slavkadud co spominas ten ruzomberok, tak prosim ta o aku ambulanciu ide, v nemocnici?

slavkadud
30. nov 2021

@eru331 normalne ortopedicka ambulancia je to, ale nie v nemocnici. Spominala som, ze som tam maminu brala, lebo jej ortoped ide do dochodku, tak sme hladali niekoho noveho. Vzala som ju do Spinnu, to je tiez v Ruzomberku taka klinika. Davnejsie som tam bola ja kvoli ociam a vsetko v pohode, sa mi tam pacilo viacej ako v nemocke, tak reku skusim aj maminu tam vziat.

eru331
6. dec 2021

@slavkadud a to tam moze hocikto prestupit, alebo je to niecim podmienene? neviem presne ako to chodi, ak by si mi mohla k tomu nieco napisat, ze ci treba nejaky vymenny listok alebo staci len prist s tym, ze by som tam chcela zacat chodit, ci by ma zobrali? ja moc po doktoroch nebeham, to si musim zaklopat, ale teraz sa proste nieco vyskytlo a inak sa neda.

slavkadud
13. dec 2021

@eru331 nemyslim si, ze by to bolo niecim podmienene, aspon mi nenapada takto teraz, ze cim by to tak mohlo byt. Ale normalne beru novych pacientov, tak si staci zavolat a popytat sa na to. Ked som si volala, tak mi to zakazdym zdvihla mila pani a dalo sa s nou normalne pokecat, popytala som sa, co som potrebovala. Normalne mi povedala, co som potrebovala, nebolo to take to, ze co jej vobec volam a otravujem ju, to ani nahodou. No najlepsie to budes mat takto, ze ked si zavolas a popytas sa aj ty, aby si vedela.

lucia147852
13. dec 2021

Chodím do Surian mudr kollarovi, ale či berie nových neviem

perthes
5. jan 2022

@jarmila2010 môžem sa o tej téme vyjadriť. Dvakrát sme boli u Popluhara. Prvýkrát arogantný, odišli sme takí sklesli lebo vkuse riešil len operáciu a včera sme tam boli na kontrolu so synom lebo ma perthes a nechcite vedieť ako sa správal. Bol nervózny, do dverí buchol, cd hodil lebo mu nechcelo načítať, na naše otázky odpovedal nevrelo a len operovať a operovať..tak mu vravím ,že dostal papiere do kúpeľov tak povedal choďte ale to je zbytočne. tak keď som mu povedal nech nás zápise na apríl na operáciu tak sa vyjadril že už zavrel program. Na syna ani nepozrel, ani slovom sa k nemu neozval..takže sme prešli skoro 400km zbytočne.

gemerka17
5. jan 2022

@perthes odporúčam napísať recenziu na neho na stránke lekar.sk. PS: Popluhar je známy, že zoperuje všetko čo môže, aby dostal peniaze a nemocnica body.

perthes
5. jan 2022

@gemerka17 Mas s ním tiež takú skúsenosť ? Poviem ti že o 1 sme išli spať s manželom a v. Oči sme sa budili lebo to vkuse sme mali ten obraz pred očami ako sa správal. Možnoa pravdu možno nie čo sa týka operácie, ale ja si chx.vypocut ak ony názor. Jedná sa o naše dieťa. O týždeň som ho objednala do Prešova k dr. Brundz, má ambulanciu s dr. Popovocovou. Ona nás objednala na 11.2 ale tak ideme o týždeň l tomu dr. Chce počuť viac názorov.

gemerka17
5. jan 2022

@perthes choďte konzultovať. Pozrite aj zahranicne skusenosti a liečbu ohľadom diagnózy. Recenziu na stránku napíšte. S danou skusenostou tam nie ste jediny.

perthes
5. jan 2022

@gemerka17 určite chceme počuť názor aj iných
Nechápem že toľko ľudí tam chodí ako keby on bol fakt jediný a jeho ego rastie..raz natrafí na takého rodiča ktorý mu to dá vyzrat za všetkých dotknutých.

jarmila2010
5. jan 2022

@perthes s Popluharom nemam priamu skusenost,ale z mojho okolia tam boli kamaratky s malymi detmi...obidve si chvalili starostlivost...so synom sme chodili k dr. Veresovi,kt tam pracuje,ale ma aj svoju privatnu ambulanciu

perthes
5. jan 2022

@jarmila2010 asi mal dobrý deň. My dvakrát a zlú skúsenosť

eru331
18. jan 2022

@slavkadud tak som si volalal do toho Spinnu. Mala si pravdu, už pani alebo slečna, to presne neviem, čo som s ňou volala bola fajn. Čo ma akože prekvapilo, že som si mohla vybrať dátum a čas, kedy by sa mi hodilo prísť. Ako samozrejme, z toho, čo mi dala na výber, ale aj tak. Inde ti len povedia, kedy máš prísť a nezaujíma ich, či vtedy máš niečo iné alebo nie. Takže už toto vo mne vyvolalo fajn pocity. Na budúci týždeň som objednaná, tak potom dám vedieť, že ako som pochodila.

Strana
z2