Online terapeutka na traumu
1. sep 2025
Hladam.dobru terapeutku na traumu, ktora pracuje online a nestoji majland pripadne ide cez poistovnu a berie pacientov. V mojom okoli nikto dobry nie je a nie je v mojich moznostiach cestovat. Dakujem.
autor
•
1. sep 2025@anonym_768026
@anonym_autor To je ťažké. Ja som to mala podobne, začala s online sedeniami. Terapeutka však povedala, že môj stav presahuje možnosti online a bolo by vhodné dať sa zdiagnostikovať u klinického psychológa a od toho sa odpichnúť na terapii tvárou v tvár. Diagnostiku som nakoniec neabsolvovala, no našla som si klin. psychológa, čo mal voľné termíny a začala k nemu chodiť.
@anonym_768026 ja klinickeho psychologa mam ale nerobi traumu. Ja by som potrebovala tie cvicenia na emdr.
anonym_ad2ee6
•
2. sep 2025@anonym_autor kľudne mi napis ak potrebuješ

@anonym_autor To je ťažké. Ja som to mala podobne, začala s online sedeniami. Terapeutka však povedala, že môj stav presahuje možnosti online a bolo by vhodné dať sa zdiagnostikovať u klinického psychológa a od toho sa odpichnúť na terapii tvárou v tvár. Diagnostiku som nakoniec neabsolvovala, no našla som si klin. psychológa, čo mal voľné termíny a začala k nemu chodiť.