icon

Ortopéd MUDr. Khouri v Banskej Bystrici

sampo
11. júl 2012

Ahojte, chcem zistit, ake mate skusenosti s tymto ortopedom. My sme k nemu sli prvykrat cca pred 1,5 rokom s malou, lebo nasa obvodna uz nevedela posudit, ci je naslapovanie dovnutra este v norme alebo nie (a este nevedela vtedy chodit sama, len za jednu ruku). Prvy dojem z neho bol celkom fajn, zdalo sa, ze tomu rozumie, poradil nejake cvicenie na ponatahovanie sliach a hlavne sme tam nemuseli dlho cakat. No odkedy ma prestahu ambulanciu z centra mesta, citim sa tam ako na vlakovej stanici - nastup, vystup. Je strucny, strohy a fakt keby som si co-to nenastudovala a nehladala aj ine alternativy, tak nam tie ortezy, co vo velkom predpisuje, asi nepomohli.
Mozno je to moj subjektivny pocit, mate ine skusenosti?

Strana
z2
cicka33
30. apr 2021

@mono71 aj ja uz odpoved poznam! totalne odflaknuta robota, operacia hotova za 15 minut, uz mesiac po operacii palec isiel dokriva, momentalne som na tom horsie ako predtym. samozrem pan doktor Hamdan sa tvaril, ze je to normalne. aj napriek cviceniu, je moja noha otrasna a teraz este navyse s jazvou. NEODPORUCAM!

sofijaaa
Autor odpoveď zmazal
sofijaaa
Autor odpoveď zmazal
alexalex1982
9. feb 2022

@cicka33 mne robil koleno po pol roku stale spuchnuté a bolesti.jeho odpoved schudnite a bude líp

Strana
z2