Ortopéd na západnom Slovensku
Ahojte, nepoznáte náhodou nejakého ortopéda na západnom Slovensku, ktorý je ochotný urobiť MRI tehotnej? Momentálne v 6 mesiaci
@anonym_autor to si ho radšej zaplať sama. Od ortopeda je narocne dostať MR aj ked tehotná nie si. Na prvý krat takmer nemožné.
@gemerka17 mne ho chceli robiť, bez problémov, lenže keď som povedala, že som tehotná, tak mi povedali, že mi ho neurobia. Keď si ho zaplatím sama, spravia mi to bez problémov?
@gemerka17 mne ho chceli robiť, bez problémov, lenže keď som povedala, že som tehotná, tak mi povedali, že mi ho neurobia. Keď si ho zaplatím sama, spravia mi to bez problémov?
@anonym_autor musíš sa spýtať konkrétneho pracoviska. Len aj pri tehotnej budeš mať obmedzenia čo sa týka liečby. Čiže sama si zvaž s čím ideš a akú tu liečbu chceš mať.
@anonym_autor neviem aku mas diagnozu a ci ti to naozaj treba, ale drzim palce.ja ako tehotna som potrebovala mri nohy, bolo to akutne, no nedalo sa.ale ked som dostala TIA, hned bolo mri hlavy, 2 tyzdne pred porodom, to uz bolo potencialne zivot ohrozujuce takze museli.

@anonym_autor to si ho radšej zaplať sama. Od ortopeda je narocne dostať MR aj ked tehotná nie si. Na prvý krat takmer nemožné.