Ortopéd v Trnave
Ktoreho ortopeda v Trnave by ste mi, prosim, odporucili? Pružinec, Lengyel, alebo Jurovčik?
ortopéd v TT, to je katastrofa. Pružinec, Jurovčík, to je sama kapitola o sebe. Baláž, to mám osobnú skúsenosť. tiež žiadna sláva. Jeho manželka na recepcii dá skôr diagnózu ako jej muž, úplne arogantná a keď si dovolíš, tak ti povie, že ak sa ti nepáči, tak si nájdi iného lekára. Balaž, ako každí iní lekár ťa vypočuje a povie 3 možnosti v poradí: lieky, inekcia alebo operácia. Na môj problém mi dal do ramena inekciu a ked sa mi to vrátilo za mesiac a snažil som mu vysvetliť, že treba najsť príčinu, tak vypustil, že kto je tu lekár. čiže pacient, ktorý si plati poctivo odvody sa lekár takto správa.
Doktora Balaza by som nedoporucila ani mojmu nepriatelovi... Arogantna sestricka, hlucna, sprava sa ku klientom ako k malym detom....Balaz otras, hned mi daval injekciu, este ani vysledok rtg nemal...Zial pichol mi ju zle, dostala sa mi tam infekcia. Ked som prisla po 4dnoch na kontrolu s bolestami, chcel mi pichnut dalsi obstrek, co som odmietla...Vdaka nemu som skoncila cez Vianoce v nemovnici s operaciou ramena. Nikdy viac! Nedoporucujem nikomu!
@23daniela ja mam s Dr Balazom zlu skúsenosť.. po objednaní a čakaní 10 dní na ošetrenie boleli ma hrozne krize..ma neosetril..povedal ze keď som si začala s neurologom mam ísť k nemu...pritom on sám ma k nemu prvý krát poslal že to čo má navyše trápilo není jeho parketa..zbadal že mam vypísané choroby od neurologa že on mi obstrek nedá.. ani nedal nič nechal ma v o veľkých bolestiach odísť... s plačom ma prijal iný trnavský ortoped po zaklopani na dvere ma sestrička poslala na rtg adoktor bez reči dal obstrek...no ludský prístup...profesionálny...Dr.MED.
Ja mám s MUDr. Baláž strašne zlú skúsenosť a za tento rok som o ňom počul v zlom aj od mojich blízkych. Presne ako písali predošlí....len injekcie a injekcie, keď som mu povedal, aby ma poslal na dáke odborné vyšetrenie ako napr. MRI tak povedal, že nevidí dôvod, že to po injekciách kolagénových a rehabilitáciách bude dobré. Urobil iba RTG z ktorého nič hlbšie nezistil. Odišiel som k inému doktorovi MUDr. Kuchta, 9.7. vyšetrenie MRI a 9.9. operácia........teraz si s MUDr. Balážom vymieňame emaily o tom ako to dopadlo, tvrdí že vlastne on nepochybil.....za mňa neodporúčam