Poliklinika Medissimo. Je tam dobrý detský lekár?
Ahojte,
nemáte náhodou niekto skúsenosti s nemocnocou s poliklinikou MEDISSIMO? Viem, že sa tam platia nemalé peniaze, ale som ochotná pre malú dcérku do toho investovať pokiaľ sú tam príjemní lekári. Dnes sme mali odber krvi u našej odbornej lekárky a chcela som aby jej krvičku odobrala,tak že malá dcérka /má rok/ bude na mne sedieť, a ju ju budem zároveň pridržiavať aj ukľudnovať....ale naša pani lekárka o tom nechcela ani počuť,že ona je lekárka tak sa to urobí ako ona povie...a malú dala poležiačky, samozrejme,že okrem toho,že mala strašne plakala , ☹ ☹ nevedela jej ani trafiť do žily ,trvalo jej to asi 5 minút a aj to jej minimálne množstvo vedela odobrať.....ja som bola taká nahnevaná,že som rozhodnutá vymeniť lekára pokiaľ by som vedela,že aký majú prístup lekári v iných strediskách....
Ahojte baby, ake mate skusenosti s ORL lekarmi v Medissime? My sme tam objednany na vyber nosnej mandle, mate nejake skusenosti, ako to tam prebieha a ako je to s pooperacnou starostlivostou?
Ahoj, máte niekto skúsenosť s jednorázovým vyšetrením v tejto poliklinike? Keď chcem dať vyšetriť dcérku, ale nechceme tam prestúpiť.
my sme tiez boli v medissime a bola som s pani lekarkou velmi spokojna, bola mila, vzdy ochotna, trpezliva, dosla aj domov ked trebalo, proste vyborna lekarka 🙂 al kezde sme sa odstahovali z BA uz k nej nechodime, ale verlo odporucam 🙂
V Stupave je skvelá detská doktorka od januára 2020, pracuje s homeopatiou, tradičnou čínskou medicínou, biosoľami... Berie do obvodu deti mamičiek so vzťahom k prírodnej medicíne a eko životu. Nevadí , že nie ste zo Stupavy a okolia. Jej pacienti bývajú aj v Senci, Trnave, Dunajskej Strede......Má VIP poplatok, okrem iného zabezpečí aj presný termín objednania na vyšetrenie a telefonické konzultácie pri chorobe, treba jej napísať, či má ešte voľné miesta. Múdra sova Z Bratislavy 19 min krásne po poloprázdnej dialnici

@chiarra8 nie je za co, keby ta nieco zaujimalo, kludne posli IP