icon

Poradíte mi detského neurológa v Nitre?

katia7
14. máj 2008

ahojte este by som potrebovala poradit nejakeho dobreho detskeho neurologa. vdaka

tamia
14. máj 2008

katia ahoj,
opäť ja 😉

neurolog detský v nitre na klokočine - Mudr. Nemčovičová

Možno budeme chodiť k rovnakým lekárom 😉

katia7
autor
14. máj 2008

jee ahoj 😀 a je dobra? lebo mi ju poradila nasa dr.selecka a ta na mna teda moc dobry dojem neurobila. a koho mate prosim ta pediatricku? rozmyslam o zmene. vdaka

tamia
15. máj 2008

ahoj,

my nie sme priamo z nr, ale k odborným lekárom chodíme do nr. Dr. Nemčovičová je myslím v pohode, teda aspoň zatial sa mi tak javí. Chodíme tam už rok.... Najbližšie ideme v pondelok ak bude malá ok (zdravá).

dara2583
2. aug 2010

Ahojte, neviete mi niekto poradiť, či je detský neurológ Miroslav Murgaš dobrý? Je z Nitry, zajtra sme objednaný s malou k nemu, len mám trocha obavu, čo to bude, lebo Nemčovičová je otras, nikdy viac. Ďakujem

janape
7. feb 2011

dobry den. vygooglila som si detskych neurologov z nr a chcela by som sa spýtat, ku komu by ste mi poradili ist vy mamičky. mam 5 rocnu dcerku s podozrením na ocd. dakujem. Lekárka mi odporucila dvoch, ku ktorým ona zvykne posielat murgasa a nemcovicovu. jana

dara2583
7. feb 2011

@janape ja som bola s malou u Nemčovičovej keď mala pol roka a povedala som, že nikdy viac, jej vyšetrenie spočívalo v tom, že mi malú buchla do chrbta, čím ju samozrejme rozplakala a odmietla mi ju dať, že veď prestane, boli sme tam totiž s afektívnimi záchvatmi a malá mi raz pri takom záchvate odpadla a jej výsledok vyšetrenia bol, že som to malej spôsobila ja. Čo som sa potom pýtala iných mamičiek na názor na ňu, nikto s ňou nemal dobré skúsenosti. A k Murgašovi chodíme od 9 mesiacov, to zas za to, že nechcela štvornožkovať a je síce taký svojský, ale vždy je milý, príjemný aj na dieťa, nikdy sa nehrnie, že hrrr, všetko robí v pokoji. Ideme tam aj teraz v pondelok na kontrolu. Ale možno získaš aj iné názory. Skús napísať internú poštu lala2, ona chodí s malou k Nemčovičovej.

danuska111
12. feb 2013

ja k dr. Nemočovičovej nikdy viac, nemám právo niekoho hodnotiť, ale čo moc je príliš, prístup mínus 100, láskavosť a spolupráca s dieťaťom minús 100, štripka ľudskosti v nej nebola, a to isté platí aj o sestričke, neľudská, len ziapala aby malá neplakala, nechje ticho, lebo inak pôjde do nemocnice a mamu akože mňa vyhodí z ordinácie, čisté getto, koncetrák... otras otras a ešte raz otras, jediné čo ma teší, že tam už nemusíme ísť
takže radím NIE

lienockaa
12. feb 2013

@danuska111 mam taku istu skusenost..☹ nikdy viac..

danuska111
21. feb 2013

ahojte, náhodou ste včera nepozerali správy na Markíze, jedna mamička sa tam na ňu sťažovala...

retrotraktor
22. feb 2013

asi som divná,ale ja som s Nemčovičovou spokojná,syn sa narodil v 29.tt,chodíme k nej od 3 mesiacov,teraz má malý 2 roky a 8 mesiacov,diagnóza DMO.vyšetrenia u Nemčovičovej vždy v poriadku,ukázal aj čo doma neukáže,poradila,keď som sa niečo spýtala...je trošku rázna,to je pravda,ale som s ňou spokojná

katka1323
3. okt 2015

Tak ja som chodila ako 17 ročná K mudr. Murgasovi naordinoval mi epilepsiu A aj silné analgetika na to. Nedalo sa fungovať zaspávala som pocas hodiny dokonca I pocas pisomky. Tak som zmenila lekára A šla som K mudr. Nemcovicovej tá mi povedala že epilepsiu nemám. Keď som informovala murgasa oco sa jedna urazil sa A odmietal má ďalej vyšetriť to isté spravila aj Nemcovicova. Na koľko som bola V zlom stave že dáne lieky mi spôsobovali čoraz vec sie záchvaty A nikto Z nich nebol ochotný mi pomôcť musela som na vlastné náklady vyžiadať O pomoc lekára V Bratislave kde má aj hospitalizovali A zistili že epilepsiu nemám. Lekári zhodnotili môj stav ako tetaniu A I toxikacia liekmi čo mi naordinoval murgas. Bola som 3 mesiace A psychiatrii aby zo mňa dostali lieky A mohla žiť normálnyM životom takže ľudia čo sa týka lekárov murgas A nemcovicova nikdy viac ! ( čudujem sa že Murgasovi nevzali lícenciu spôsobil to isté aj 3 osobám čo poznám len ja určite ich je I viac )

efelinka2002
6. okt 2016

Pripajam cerstvu skusenost s MUDr. Nemcovicovou. So syncekom (2 roky a 9 mesiacov) nas k nej poslala detska lekarka kvoli tackavej chodzi. Spociatku som chcela na zaklade diskusie k tejto teme vyhladat radsej ineho neurologa, no nasa detska lekarka pozna pani Nemcovicovu osobne, boli kolegyne a vravela, ze ona svojim pacientom odporuca vysetrenie u nej, lebo aj ked ma niekedy zlu naladu (kazdy mame obcas zly den), u nej si mozeme byt isti tym, ze si svoju robotu neodflakne a dieta vysetri naozaj dokladne. Po navsteve u pani Nemcovicovej to mozem len a len potvrdit: vysetrenie bolo naozaj velmi dokladne, nenasilne, bezbolestne, pani doktorka bola velmi mila, velmi pekne sa rozpravala s nami aj so syncekom, som velmi rada, ze sme vyhladali prave ju. Na zaklade nasej cerstvej skusenosti urcite odporucam 🙂

nikinka1111
6. okt 2016

p. doktorka Nemčovičová určite svoju robotu nefláka.môžem len odporuči´t. tiež som na ňu počula kadečo no ja môžem len odporučiť. síce k nej chodíme "len" kvôli zležanej hlavičke od narodenia no voči jej robote a prístupu nemám výhrady. síce stará škola ale odborníčka. nikdy som s ňou problém nemala. možno správanie voči správaniu... nakoľko som mala kadejaké sťažnosti na jej prístup...

luciabrselova
31. okt 2016

Dnes sme boli na vyšetrení u pani dok Nemcovicovej a veľmi profesionálne sa chovala, zrejme po sťažnostiach na ňu sa uvedomila a asi zmenila aj svoj prístup k pacientom, tiež odporúčam

lily1983
30. nov 2016

@luciabrselova ahoj.ideme tiež k tejto dr. Len si chcem overiť či na Hviezdoslavovej na Klokočine sídli.mi nedvíha a dnes ideme na obed.je adresa spravna? Dakujem. Nie sme z Nitry.😉

lily1983
30. nov 2016

@luciabrselova no asi mam dobru adresu už čítam vyššie 😂 vyšetrí malú aj keď má trochu kašel a soplíky? Termín máme mesiac ak nie vystre ma tam..🙄

luciabrselova
30. nov 2016

Ahoj, správna adresa, je to v poliklinike, myslím si že tam by nemal byť problém a mala by ti malú vyšetriť, držím palce 😉

lily1983
30. nov 2016

Ďakujem😀

emsa
21. mar 2017

Ahojte prosím, neviete mi poradiť ako sa s kontaktovať s Dr. Nemčovičovou, chcem tam objednať moju dcéru a neviem sa tam už dlhšie dovolať ani doobeda ani poobede. Ďakujem.

alexia2787
24. okt 2017

@janape s Murgašom síce nemám skúsenosti, ale radšej odporúčam jeho, Nemčovičová je príšerná, sama som bola jej pacientka

efelinka2002
25. okt 2017

@emsa Ani ja som sa tam nikdy nevedela dovolať, napokon som tam zašla osobne a objednala sa priamo u sestričky.

anndreina
8. sep 2020

@janape Aj ja by som chcela prejst k inemu neurologovi detskemu v okoli Nitry ,v Trnave nechcu brat z inych okresov ,pozna niekto dobreho detskeho neurologa?Nemocovicovej sa moje det uz boja ist.