Poraďte detského ortopéda v Nitre

gabulienka623
21. jan 2020

Mamičky, vedeli by ste mi poradiť dobrého detského ortopéda v Nitre? Potrebujem riešiť vpadnute členky u 3r dcéry. Zatiaľ som si vyhliadla dr záhradníka v procare. Ak máte skúsenosti, resp. tip na iného lekára, ocenim vaše komenty. Ďakujem.

romanka_369
21. jan 2020

@gabulienka623 ahoj.. My so synom chodime k zahradnikovy uz cca 4 roky kvoli vpadnutym clenkom do vnutra..je to dobry lekár len sa treba objednavat popredu lebo na teemin sa caka take 3 mesiace.. Predpisuje malemu ortopedicke vlozky a papucky na mieru kazdeho pol roka..chodili sme aj na rehabilitacie kde nas naucili ako cvicit takze ja som spokojná 😊

gabulienka623
autor
21. jan 2020

@romanka_369 ďakujem za info, áno viem o tej dlhej objednávacie dobe, ale to je dnes všade tak. takže vas odoslal aj na rehabilitácie, to je super, lebo som počula, že predpisuje len vložky a obuv, no tie bez cvičenia nemajú veľký význam. Chystám sa aj fyzioterapeutovi, kým budeme čakať na termín, tak snáď aj tam poradia nejaké cviky.

romanka_369
21. jan 2020

@gabulienka623 poslal ano tiez v procare doktorke miklasovej.. Tam tiez chodime pravidelne na kontrolu kazdeho pol roka..vacsinou si tie terminy dam na jeden den..nozky sa malemu lepsia ma 6 rokov..nieje to uplne ono je vidiet ze tie clenky idu stale dnu a je problem pri kupovani topanok kvoli vlozkam lebo to su tie korytkove tak treba vacsie topanocky..

jajka2407
6. mar 2022

@gabulienka623 Dobry den, chcela by som obnovit diskusiiu...boli ste so synom aj u fyzioterapeuta?...pomohlo to?...u koho ste boli?