Poraďte detského zubára v Bratislave
dobry den,vedeli by ste mi prosim odporucit detskeho zubara pre 3.rocne dieta na vytrhnutie zubu? najlepsie ba nove mesto alebo ruzinov...no nie je podmienkou,hlavne nech vie dieta spravne oblbnut nech to boli co najmenej. dakujem za kazdu radu, je to surne
@zuzka_puska no tazko povedat. Ja som 130 platila za sedaciu a dva kazy, ale ina mamicka platila rovnaku sumu.za opravu bez sedacie. Vsetko zavisi od narocnosti vykonu, to asi posudi lekarka ked to uvidi. Pokial si dobre spominam vstupna prehliadka bola cca 50,- eur
hygiena pre deti 30,-
rtg 25,- podla poctu snimok...
Idem tam v marci tak budem mat aktualne info.
Na prvej navsteve dietatu nerobia nic. Pozru chrup, posudia stav a s rodicom sa dohodu na dalsom postupe. Neviem ako to je ked dieta nechce otvorit usta, ale s detmi to tam vedia. Hygienicka je uplny mag, ako z ineho sveta a dr. Cyprichova je sice taka sekera ale dieta vie spracovat. Vsetko mu poukazuje, povozi ho na kresle, dieta pozrie zuby plysakovi, moze si ochytat nastroje........
@marcelatje Aha, tak teda neviem. Toto iste totiz zazila aj u nasej predoslej zubarky, mala dokonca cakaren plnu hraciek, telku s rozpravkami...Atd, vsetko ako pisete vy... akuraaat tu pani Cyprichovu som si vyhliadla kvoli tym sedativam, moj zubar mi povedal ze vraj to pomaha, dieta je lahsie osetritelne... Tak neviem ☹ dakujem, este si to premyslim 🙂 Ach, keby uz tie mliecniaky vypadli nech mame pokoj 🙂
@zuzka_puska hej pomaha to. Je sice pravda ze dieta je nadrogovane co nie je nic moc, ale pozeram na to z dlhodobeho hladiska. Nechcem aby moje deti mali traumu na cely zivot. Dcere trhali zub ked nemala este ani 2,5 roka. Vdaka sedacii si to nepamata a k zubarke chodi rada.

@marcelatje dobre teda 🙂 Cize tych 130eur je suma za 2 kazy plus to sedativum... A ak dieta nespolupracuje?? nasa mala nechce otvorit usta, som uz zufala