Poraďte dobrého neurológa

jamacka
21. júl 2023

Čaute baby viete ktorá si poradiť dobrého neurologa,ale ozaj odborníka, ktorí vie pomôcť?
Mamina ma veľmi veľké zdravotné problémy, podľa príznakov dozvie či nemá aj sklerozu multiplex,lebo ma úplne stejne príznaky a začína jej to ísť do ťažkého štádia, necitlivost končatín, zakopavanie,strata zraku...
Nikde jej nevedia pomôcť a vravia,že si domysla choroby a pritom je na tom fakt veľmi zle.Prosim vás poraďte niekera dobrého neurologa, veľmi pekne ďakujem za rady.

mesiacikluna
21. júl 2023

@jamacka v Košiciach odporúčam MUDr. Miriam Polanová,

zefyra
21. júl 2023

@jamacka Dr. Traubnerova BA. Mam také príznaky a aj iné a vyšla z toho neuroborelioza. Táto dr ako jediná ma poriadne vypočula, pre ostatných som bola 5 rokov hypochonder.

jamacka
autor
21. júl 2023

@zefyra A vedela by si mi dať na ňu kontakt?Bola by som veľmi rada

jamacka
autor
21. júl 2023

@zefyra Našla som na internete neurologicka Ronnie Šandorova Traubnerova,je to ona?Našla som tam len toto číslo na pevnú 025/77 863 44.Nemas náhodou aj na mobil číslo?
Mamina je na tom fakt veľmi zle a stále sa jej to zhoršuje. Ma pocit ,že pomaly stráca zrak,ide jej to aj do reči,že sa začala zajakavat, podlamuju sa jej nohy z ničoho nič a miestami cíti,že jej trpnu končatiny. Schudla minimálne 10kg,nechuti jej jesť a ešte kopec iných vecí....Tebe táto neurologicka pomohla?
Vedela by si mi dať aj na teba číslo, rada by som sa povypravala s tebou, ohľadom tej doktorky,ak ti pomohla,alebo ak si lepšie na tom.Za akúkoľvek pomoc veľmi pekne ďakujem

zefyra
22. júl 2023

@jamacka Áno, to je ona. Bohužiaľ mobil nemám, objednávam sa cez linku Agel Clinic. Moje tel. číslo ti napíšem do správy.