icon

Poraďte hematologickú ambulanciu - Žilina, Trenčín, Púchov, Považská Bystrica

izidoraaa
26. apr 2021

Baby,viete odporucit hemalogicku ambulanciu Pb,Pu,ZA,Tn....najlepsie s listkom od obvodaka......riesim to kvoli MA a neviem,ktorý dr.je dobrý...dik

e1i
26. apr 2021

@izidoraaa urcite treba mat okrem trombofilnych mutacii vysetreny aj syndrom lepivych dosticiek a to vysetruju len v Centre hemostazy a trombozy,tak najlepsie bude ist rovno tam aby si nemusela behat viackrat a inde. hod do googla,najde ti kde vsade su. BA, NR, MT, PO a KE. presne adresy si pozri.

borka168
26. apr 2021

@izidoraaa mňa kvôli 2 MA vypisala gynekologicka a rovno do Martina, presne ako píše pani vyššie, robia tam kompletné vyšetrenie. A mne zistili syndróm lepivych dosticiek a aj viaceré mutácie. Toto asi klasická ambulancia hematologie nevysetruje

izidoraaa
autor
26. apr 2021

ďakujem za odpovede,najhorsie je,že gynekolog posiela az po 2 MA.......

borka168
26. apr 2021

@izidoraaa no je to tak skoro nikto ťa po 1 potrate nikam nepošle, vo väčšine prípadov je to len náhoda

izidoraaa
autor
26. apr 2021

cize otehotnieť a veriť,že ten 1.potrat nic neznamenal.....

borka168
26. apr 2021

@izidoraaa presne tak. Mne to tak aj gynekologicka vysvetlila a aj doktor na genetike. Ze proste len 1/3 tehotenstiev sa dotiahne do uspesneho konca. Treba sa s tým zmieriť, je to ťažké. Aj teraz keď užívam už lieky z hematologie, povedala mi, že by malo budúce tehotenstvo dopadnúť dobre ale ešte vždy treba rátať proste s tým, že môže prísť aj ďalší potrat, zasa z nejakej inej príčiny.