Poraďte kvalitného pediatra vo Zvolene
Ahojte maminky, poraďte, prosím, kvalitného pediatra v ZV... Rozmýšľam nad MUDr. Cvejkušovou, tá sa mi celkom pozdáva, ale osobne som ju nikdy nevidela, takže len z počutia... Máte s ňou skúsenosť? Akú má sestričku? Berie nové detičky? Aká je stará? Nieže mi odíde do dôchodku 😀 Dlho sa pri nej čaká?
A čo MUDr. Škripková, ordinuje na Sliači, čo je naše spádové, ale kamoška ma pred ňou dosť vystríha, že s ňou vôbec nie je spokojná, že sa nikdy nič poriadne nedozvie a keď sa opýta, tak akoby ju ani nevnímala a robí si desať iných vecí..
Poraďte prosím, už mi ostáva len pár týždňov 😉
no my sme volali doktorke Hudobovej a pravdepodobne nas zoberie. Po sviatkoch sa objedname a pojdeme ju navstivit 🙂
neskutočné sklamanie z mudr Škripkovej, odchádzame a lutujem že sme niekedy k nej chodili, inak to čo píše kamoška
že sa nikdy nič poriadne nedozvie a keď sa opýta, tak akoby ju ani nevnímala a robí si desať iných vecí..
ja absolútna pravda, ale sestričku má úžasnú

@mirka3211 ahoj. Ja som sa sem pristahovala za otcom mojho syna takze tu hlaam aj dobreho pediatra. Bola som u tej dr. skripkovej ale len dat vysetrit moc, pretoze maly mava IMC. hovorila som jej ze to mal uz 2x a ona mi dala len masticky na predkozku, ze to bude asi z toho. moja dr. u nas si mysli ze tam bude skryty zapal na zaklade vysledkov, takze potrebujeme aj nefrologa. Mam teraz dilemu ku komu ho dat. Byvame na Sliaci ale radsej by som skusila vo ZV nejakeho pediatra. ku komu teda chodite? 🙂