Poraďte odborníka na kolonoskopiu u dieťatka.
Prosim, poradte mi ozaj TOP TOP lekara na kolonoskopiu, gastroenterologa - detskeho...
Mojmu dietatku 2r. ju maju teraz robit a chcela by som to zverit ozaj do ruk odbornika, strasne moc sa onho bojim, ma to byt v uplnej narkoze...mate s tym niektora skusenost ?
Dakujem Vam velmi moc 🙏
@lubka261 tu som veru ešte neskusala, hoci byvame v NR...dakujem, skusim zavolat pondelok
luba41
Prepáčte, ja som omylom niečo tukla asi a vymazala Vasu odpoveď... Ospravedlňujem sa, chodím sem len ozaj veľmi výnimočne a ešte nie som v MK zbehla...Prosim, co Ste pisali?
@anastacia1103 nie...ja som sama zmazala..len som chcela..ja sa stále priklánam na alergickú reakciu na potraviny...neexistuje alergia len na jedinú potravinu..súbežne s alergiu na BKM možu byt pridružené dalšie potrav. alregeny..a dodržiavanie diety musí byt striktne bez alergenu , takisto treba predpokladat skrížené alergické reakcie - teda mlieko=vylučit soja, hov mlieko, karob, kasein zo všetkeho ..sledovat ..potom dalej vylúčit zo stravy a odsledovat lepok, kuracie mäso, vajíčka.napr..existuje normálne aj alergia na lepok..ale nie je to celiakia..tieto sú najčastejšie alergeny, ..akú dietu dieta dodržiavalo? resp..aký je jej jedálniček? skús sa v tom takto zorientovat..vy ste alergici v rodine? nečakaj zázraky od gastrolekára..máloktorý pomohol detom..aj dospelým..☹
@luba41 jasne, dam si najskôr toto preverit. Ale pri tolkej krvi sa obavam, ze neni cas pre mna doma skúšať každú jednu potravinu a alergen, lebo kazde trva aspon 3-4 dni...treba testy a nech to odsypa. Ale vravím, ze nikdy sme nemali so žiadnou problém a ani my nie sme alergicki na nic. Ved preverim to, ďakujem
@anastacia1103 to musíš sama otestovat.. jedine eliminačnou vyradovacou metodou..v takom poradí ako som hore písala..proste vylúčiš jednu, ak nepomože , tak pridáš a vylúčiš dalšie a dalšie.. sleduješ a zapisuješ..len 2 roky už je dlhá doba.., krvné testy potrv. alergie nie sú v tak malom veku spolahlivé..musíš sama.. opakujem..pri exemoch a alergiach bohužial 90% gastro lekárov nevie riešenie..tak ako u vás ..
@lubka261 ja suhlasim s @luba41 nepomozu, nie su ochotni sa ani bavit o intoleranciach na potraviny, nechcu odporucit testy, nesleduju sucasne vyskumy, zachranuju na poslednu chvilu, nechcu sa na problem pozriet komplexnejsie a nepocuvaju svojich pacientov. viac ako 5 rocne skusenosti s viacerymi gastroenterologmi a pacientami z prvej ruky, takze tiez viem o com hovorim
@luba41 dva roky rovna sa od narodenia. Ma cerstve dva. A ma to tretíkrát, nema to vkuse. Teraz nemala rok absolutne nic a zrazu...no ved skusam pomaly... Ďakujem moc za rady Vam aj ostatným
Ďakujem všetkým za rady akehokolvek typu 🙏
Ahojte vsetci, tak absolvovali sme tu kolonoskopiu v uplnej anesteze a predstavte si, nenaslo sa absolútne nic. Taktiež ani v krvi, moci, potravin.alergiach, sono...nič proste, zdraví sme ako buk. Ani jedna vyskocena hodnota....A z čoho mava tolko krvi v stolici? Niektoré veci su medzi nebom a zemou a ak sa to bude zasa opakovať, nemame si to vsimat a ani to nijak riesit... 🤔🤷♀️Zaujímavé, ale tesim sa, ze sme zdraví!! 🙏🙏
@anastacia1103 skús sa sama povenovat a odpozorovat tie potravinové alergie..sama naštudovať si..nespoliehat sa na lekárov.. lebo akokolvek vám vyšli akože dobré výsledky, krv v stolici nie je v poriadku.. ono sa to prejaví po čase , že tie črevá a mikroflora v nich nebude OK..
@luba41 skusala som a nic nema, absolútne...A inak alergie by boli 100%vidieť v crevku zvnutra, teraz nevravím o nejakych testoch z krvi, ktoré maju nizku vypovednu hodnotu... 🤔

Všimla som si, že na nete sú aj negatívne skúsenosti s dr. My sme tam chodili so synom na kontroly asi 10 rokov a nemali sme zlú skúsenosť.