Poraďte pediatra - Hainburg, Bad Deutsch Altenburg

xlolax80
31. máj 2017

Kocky, tie, co zijete v rakuskom pohranici, kam chodievate s detmi k pediatrovi? Zaujima ma najmä okolie Hainburgu, Bad Deutsch Altenburgu prip. Wolfsthal. Pripadne info, ako prebiehaju poradne

dime
31. máj 2017

No na vyber mas pediatra v neusiedl alebo brucku, potom uz len hausarzt. Ale myslim ze Meissel v Brucku uz novych pacientov neberie, tak som pocula. Inak su poradne pohoda, hned ako sa male narodi, musis sa ozvat vybranemu doktorovi a dohodnut si prvy termin a potom uz na kazdej navsteve rovno dohodnete ten dalsi termin. Ockovania maju zo zaciatku v merku oni, ale ako babo rastie, poradne su menej caste a to uz si potom musis ockovania ustriehnut sama (kedy druhe, tretie).

dime
31. máj 2017

Inak su poradne pohoda, so slovenskymi neviem porovnat z vlastnej skusenosti a urcite zalezi na konkretnom doktorovi, ale ten nas sa nastastie ziadnych tabuliek ohladne vahy, vysky, chodenia, lozenia a pod. nedrzi. Ma zdravy sedliacky rozum co sa tohto tyka a nerobi prievan, lebo dieta este v roku nechodi alebo pretoze sa pohybuje na dolnej hranici odporucanej vahy.

stefi_k
31. máj 2017

V Hainburgu je Dr Proksch je v pohode chodili sme k nemu.

xlolax80
autor
1. jún 2017

@stefi_k no ten vraj je uz na dochodku a noveho nezohnali. Preto zhanam nejakeho vyskusaneho

xlolax80
autor
1. jún 2017

@dime diky za info. A ku komu chodite vy? Ten hausarzt asi ale nie je specialista iba na deti, ze? Toto je dilema, ze ci dochadzat tak daleko ku kinderarztovi alebo si vybrat obycajneho lekara

dime
1. jún 2017

My chodime do brucku k Dr. Meisslovi ale on vraj prave uz neberie novych. Ale skus si zavolat, minule mi hovoril ze neberie len takych za dunajom od fischamendu a schwechatu, ale ze my sme jeho spadova oblast. Tak mozno ta zoberie. Citala som na neho aj zle, ale my sme spokojni a poznam aj dalsie kamaratky co k nemu chodia a nemam mu co vytknut. A ano, Hausarzt je normalny prekticky lekar a nie specialista, ale aj ti byvaju dobri, poznam aj mamicky co s detmi chodia normalne k hausarztovi. Ja som volila pre babo radsej pediatra, k hausarztovi potom s vacsimi asi.

karola987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz