icon

Poznáte dobrého a cenovo prijateľného zubára v Nitre?

gabi29
1. júl 2010

Prosím poraďte dobrého a cenovo priateľného zubára v NR. Mám super zubárku no cenovo ma laťku dosť vysoko a pri materskej to nie je nič moc.
Vopred ďakujem za pomoc

Strana
z3
misulik6
22. apr 2021

Dobrý deň,skúsim obnoviť tému.Dobrý zubár Nitra.Chodím Kovarcikovej ale keď Vás boli zub dá Vám termín aj o dva týždne🤦‍♀️potrebujem surne normálneho zubara a hlavne nie predrazeneho.

misulik6
22. apr 2021

Našla som zatiaľ pani doktorkou Arvayovu v m kliník len nemá žiadne recenzie,nebol niekto u nej?Aku má prácu ?Kolko stojí cca stojí vyber nervu v m kliník?

7ovecka7
23. jún 2021

@misulik6 dobrý deň, prešli ste nakoniec do MKlinik?

severanka96
25. okt 2021

@milanko12345 ahoj,poznate doktora osobne?ja by som sa k nemu chcela dostat nonolebo bez sance...lebo moja odchadza az do Lozorna...mate niekto znamost na vynimku???prosim

knihobazar
16. máj 2022

Skúste https://www.kapedent.sk/, tel.č.: 0905434083

katlil
4. nov 2022

Dobrý deň.
Opätovne by som rada otvorila túto tému. Mam niekoľko rokov jednu zubarku, ale dlhšie uvazujem nad zmenou. Posledný klinec do rakvy od nej bolo včera. Som tehotná v 5.mes. Doktorka je dlhodobo PN, ešte vo februári mi vypadla plomba, zub nebolel, bol v pohode, neriešila som to, pretože mi to nemal kto urobiť, avšak včera sa mi zo zuba odlomilo a polovica sa mi kyva. Zub neboli, len cítim, že nie je v poriadku 😁 zubárke som volala s odbili ma tým, že keď som tehotná a zub sa kyva mam ísť na pohotovosť, lebo nevedia, kedy doktorka po PN nastúpi. Akože nechápala som reakcií... Preto hľadám nového zubára.
Poradíte?
Budem veľmi vďačná. Dôležitý je prístup, bezbolestnost, cenovo prijateľné ceny.
Ďakujem 🙏

7ovecka7
7. nov 2022

@katlil ja chodím do MKlinik, najlacnejší síce nie sú, ale som spokojná s prístupom aj prácou, strach zo zubára už nemám 😁 alebo ešte na chrenovej otvorili novú ambulanciu

https://www.zubarhric.sk/?gclid=CjwKCAiA9qKbBhA...

puertorico
7. nov 2022

skús vo Veľkom Cetíne, ordinuje aj večer

4dam
29. jún 2023

Za mňa sú najlepší v Nitre - MKlinik v Mlynarciach. Sme u nich celá rodina a nikdy sme nemali problém. Berú aj akútne a robia chirurgiu...

Strana
z3