icon

Poznáte dobrého endokrinológa v Bratislave?

zuzana_1
26. mar 2011

ahojte.prosim pozna z vas niekto dobreho endokrinologa v ba,ktory sa stara a nepyta peniaze aj za cakanie v cakarni? dakujem

Strana
z2
monca1982
23. mar 2015

Angela Hricová, aktuálne v ProCare a nemá zmluvu s VŠZP. Takže tvoje podmienky asi nespĺňa. Do budúcna dávam link:
http://www.procare.sk/individualni-klienti/info...

Ja som veľmi spokojná. Nastúpila som k nej už ako vyliečená, takže ma len monitoruje. Neviem teda ohodnotiť jej prácu z iného hľadiska. Je to milá, pokojná osoba, ktorá má vždy na tvári úsmev.

zafka
2. mar 2016

Dr. Angelu Hricovú ktora je v procare na Betliarskej absolutne neodporucam. Vzdy bola jemne arogantna s odpstupom, ale naposledy pohar pretiekol. Na poslednom sedeni bola mimoriadne neprijemna a arogantna. Chcela pocut len naucene odpovede, absolutne som ju ako clovek resp. pacient nezaujimala, navazala sa do mna, skakala mi do reci a ked sa mi nakoniec aj ospravedlnila, urobila to v tmavej komore na sone, aby sa mi nemusela pozerat do oci. Vrchol vsetkeho bolo, ked nazvala moje zdravotne problemy BEZNYMI problemami a ze ona riesie tazke diagnozy cely den z ktorych je akoze unavena... Podotykam, mam arytmiu srdca, potenie, tras ruk, nervozita, nespavost atd. co mi vyrazne ovplyvnuje kvalitu zivota :( ... Je to jedna neprofesionalna, emocne labilna a arogantna zena, ktora nema co robit v takomto sukromnom zariadeni, za ktore si platim nemale peniaze. Nedoporucujem ju. Nie je to prvy krat co som nou bola sklamana, ale nie az takto... Takze idem hladat noveho endokrinologa... :-/

kp7333
1. apr 2016

Doporucujem Mudr.Ruzinakovu - robi v Procare v Centrali. Velmi prijemna osoba a skvela odbornicka. Chodim k nej uz niekolko rokov a starostlivo ma sledovala najma pocas tehotenstva. Snazi sa nic nezanedbat.

hellokittynka
10. máj 2016

ahojte, rada by som sa aj ja spýtala na dobreho endokrinologa niekde v Bratislavskom kraji - nemusí to byt BA nakoľko doposiaľ som sa nestretla tu s príliš dobrými lekármi - mám tu pár na čo nedám dopustiť ale inak nič moc a hlavne ten prístup k človeku je niečo strašné, mala som možnosť byť u lekára nedávno mimo BA a som veľmi milo prekvapená -priam až nadšená takže ak by ste vedeli niekto poradiť dobrého lekára aj mimo BA, ale niekde na západe aby to bolo ako tak dostupné rada aj vycestujem za dobrým lekárom, dakujem.

weba
10. máj 2016

My chodíme Doc. Mudr. Košťalovej a sme spokojný. Dobrý prístup,vynikajúca odbornosť.....

sisi01
11. júl 2016

@kp7333 Chcem sa spýtať tá pani doktorka ktorú odporúčate berie nových pacientov? Koľko sa u nej platí? Ďakujem.

anideee
4. máj 2017

@mima89 ahoj mozem poprosit email na tu pani doc nogeovu..diky

vcielka37
9. mar 2018

Dobry den, prosim Vas dobreho endokrinologa ,alebo endokrinologicku v Ba.Dakujem!

maminecka2
9. mar 2018

@vcielka37 Dr. Petrusova v Nemocnici sv. Michala, ale ci berie novych netusim

mayush789
12. sep 2019

@mima89 mozem poprosit mail. Ak je aktualny 🙂

majkabambulik
27. jan 2021

Ma niekto osobnu skusenost s touto detskou endokrinologickou prosim? MUDr. Zuzana Pribilincová

bublinka127
9. nov 2021

Tiež hľadám endokrinologa v BA, poraďte
V mieste môjho bydliska ma nevezmu že majú veľa pacientov

tulipanicek
9. nov 2021

@bublinka127 Ja som pred mesiacom volala na jednu endo do BA a termíny dávali na máj 🤦‍♀️

majkabambulik
9. nov 2021

@bublinka127 odporucam Lubochnu, endokrinologicky ustav, terminy davali takmer okamzite

Strana
z2