Poznáte dobrého endokrinológa v Bratislave?
ahojte.prosim pozna z vas niekto dobreho endokrinologa v ba,ktory sa stara a nepyta peniaze aj za cakanie v cakarni? dakujem
Dr. Angelu Hricovú ktora je v procare na Betliarskej absolutne neodporucam. Vzdy bola jemne arogantna s odpstupom, ale naposledy pohar pretiekol. Na poslednom sedeni bola mimoriadne neprijemna a arogantna. Chcela pocut len naucene odpovede, absolutne som ju ako clovek resp. pacient nezaujimala, navazala sa do mna, skakala mi do reci a ked sa mi nakoniec aj ospravedlnila, urobila to v tmavej komore na sone, aby sa mi nemusela pozerat do oci. Vrchol vsetkeho bolo, ked nazvala moje zdravotne problemy BEZNYMI problemami a ze ona riesie tazke diagnozy cely den z ktorych je akoze unavena... Podotykam, mam arytmiu srdca, potenie, tras ruk, nervozita, nespavost atd. co mi vyrazne ovplyvnuje kvalitu zivota :( ... Je to jedna neprofesionalna, emocne labilna a arogantna zena, ktora nema co robit v takomto sukromnom zariadeni, za ktore si platim nemale peniaze. Nedoporucujem ju. Nie je to prvy krat co som nou bola sklamana, ale nie az takto... Takze idem hladat noveho endokrinologa... :-/
Doporucujem Mudr.Ruzinakovu - robi v Procare v Centrali. Velmi prijemna osoba a skvela odbornicka. Chodim k nej uz niekolko rokov a starostlivo ma sledovala najma pocas tehotenstva. Snazi sa nic nezanedbat.
ahojte, rada by som sa aj ja spýtala na dobreho endokrinologa niekde v Bratislavskom kraji - nemusí to byt BA nakoľko doposiaľ som sa nestretla tu s príliš dobrými lekármi - mám tu pár na čo nedám dopustiť ale inak nič moc a hlavne ten prístup k človeku je niečo strašné, mala som možnosť byť u lekára nedávno mimo BA a som veľmi milo prekvapená -priam až nadšená takže ak by ste vedeli niekto poradiť dobrého lekára aj mimo BA, ale niekde na západe aby to bolo ako tak dostupné rada aj vycestujem za dobrým lekárom, dakujem.
My chodíme Doc. Mudr. Košťalovej a sme spokojný. Dobrý prístup,vynikajúca odbornosť.....
Dobry den, prosim Vas dobreho endokrinologa ,alebo endokrinologicku v Ba.Dakujem!
@vcielka37 Dr. Petrusova v Nemocnici sv. Michala, ale ci berie novych netusim
Ma niekto osobnu skusenost s touto detskou endokrinologickou prosim? MUDr. Zuzana Pribilincová
Tiež hľadám endokrinologa v BA, poraďte
V mieste môjho bydliska ma nevezmu že majú veľa pacientov
@bublinka127 Ja som pred mesiacom volala na jednu endo do BA a termíny dávali na máj 🤦♀️
@bublinka127 odporucam Lubochnu, endokrinologicky ustav, terminy davali takmer okamzite

Angela Hricová, aktuálne v ProCare a nemá zmluvu s VŠZP. Takže tvoje podmienky asi nespĺňa. Do budúcna dávam link:
http://www.procare.sk/individualni-klienti/info...
Ja som veľmi spokojná. Nastúpila som k nej už ako vyliečená, takže ma len monitoruje. Neviem teda ohodnotiť jej prácu z iného hľadiska. Je to milá, pokojná osoba, ktorá má vždy na tvári úsmev.