Procare v Bratislave - skúsenosti s pediatrom?
Ahojte,
vzhladom k tomu, že manželova firma je nahlásená v Procare, potrebujem si tam nájsť pediatra pre nášho drobčeka, ktorý o pár týždnov a možno už o pár dní 🙂 príde na svet. Nemáte s nimi nejaké skúsenosti?
Predbežne hladám niekoho na Prievozskej ale nie je to podmienka. (hlavne nech sa tam dá pohodlne parkovať) vopred moc díky za infošky.
V stredu by som tam rada vyrazila, lebo moc času už nemám.
Vopred moc díky za infošky. .
My chodíme k mudr. Batovskej- tothovej, je úžasná, dosledna, starostliva, odborne myslím, že super, ľudsky mi velmi vyhovuje, je vecna a všetko pekne vysvetli. Odporúčam.
Nemám. Pani dr. je za ockovanie, ale v klude som jej vysvetlila moje dôvody, ona zase svoje. Moje rozhodnutie sa jej nepáčilo, ale napriek tomu bola naša debata na úrovni. Myslím, že v súkromnom centre ani netreba čakať inú reakciu. Inak každý lekár, s ktorým som sa rozpravala, je za ockovanie. Tiez si myslím, že ak budeme chcieť, aby naše deti študovali v zahraničí, ono si to na nás počká. Pozitívne je, že už budú staršie.
Nedala som žiadne. Uvidim, co bude nasledovať.
Ja doktorku Jonasovu neodporucam my sme od nej odisli mame male babo a uz pri prvej kontrole sme mali zly pocit potom boli este dve dalsie a jednoznane odchadzame mame chvalabohu zdrave babo a ziadne vacsie komplikacie takze neviem posudit aka je pri chorych detickach no usmievat sa na babo vie kazdy a jej prehliadky v nasom pripade boli o usmievani a pochechtavani sa na kazdej mojej otazke ohladom babatka. Pevne sme sa rozhodli ked pani doktorke malemu vypadla hlavicka z vahy a udrel sa pani doktorka tam stala ani si to nevsimla a povedala ze ma 4.5 kg (bez hlavy) az po nasom upozorneni mu ju napravila a odvazila znovu celkovo mi pride pomala a zaspata. Je slusna mila ale to nestaci po upozorneni ze maly chrci nam bez toho aby ho popocuvala pozrela do hrdla ci ho nejak skontrolovala povedala ze to je normalne - samozrejme netvrdim ze nieje avsak cakala som ze ho prezrie a nie len pochechtavo odbije. Babatko nam na kontrolach nikdy nepopocuva nepozera do usiek nosa ust spravi to len ked ju poziadam. Mne osobne bola velmi sYmpaticka a som velmi sklamana z jej profesionalneho pristupu. No a na moje oznamenie ze nebudeme ockovat boli popri ironickych poznamkach pani doktorka aj so sestrickou velmi akcne v tom presvedcit ma ze nas chlapcek ochorie , co ked dostane obrnu a podobne naco sme reagovali tak ze mame pocit ze neockovat je mensie zlo ako ockovat no odpoved bola naco hodime k pediatrovi ked jej neverime 🙂 dost ma to zaskocilo pretoze ak by sa mu nieco stalo ona ziadnu zodpovednost neprevezme a doslova som mala pocit ze ju to urazilo no kazdopadne sme odisli kvoli jej pomalemu reagovaniu a posmechom mojim otazkam šaša mozem ist robit aj zadara na ulicu to sa nemusim drbat k lekarke zaplatit si ju a pri otazke ohladom babatka dostat odpoved cez smiech 🙂 ako osoba velmi mila a v pohode o jej profesionalnom spravani sa si myslim vid vyssie avsak sto ludi sto chuti pre niekoho je mozno normalne ked babatku vysi hlava z vahy dole a bucha si ju o stolik premna hrozne chcela by som vediet keby sme mali mensie slabsie babatko co by robila keby sa mu nieco stalo nakolko je nas celkom zdatny a krk uz ma dost silny - chvalabohu !
dobry den ano odisli hned po tomto incidente pridelili nam pAni doktorku Tothovu ma aj druhe priezvisko no neviem ake a musim povedat ze je to neporovnatelne ! profesionalny pristup , poradenstvo komunikacia na urovni a nehovoriac o tom ako robi prehliadku babatku pozrela ho uplne do detailov ved Jonasova ani 10tinu toho nespravila je to proste neporovnatelne! skuste sa opytat na pani doktorku Tothovu ze chcete ist k nej uvidite co Vam povedia ! kebyze vidime ze aj iny lekar postupuje ako pani doktorka Jonasova iste by sme si mysleli ze sme mozno boli len v nerealnych ocakavaniach co ma pediater vykonavat ale uz prva navsteva u pani lekarky Tothovej nam ukazala co je to profesionalny pediater je to ako jahoda a citron jednoducho sa to neda porovnat. ale sto ludi sto chuti Jonasova je velmi mila a sypmaticka lekarka mozno Vam bude vyhovovat ja hodnotim nase skusenosti a dojmy a sme velmi stastni ze sme od nej odisli co najskor!
Ahojte maminky z Bratislavy ! Hľadám svoju kamarátku z detstva je pediatričkou v Bratislave Adelku 37 ročnu. Nechodíte niektorá k nej do ambulancie? Keby mi dal niekto info kde ordinuje.Ďakujem vopred za každú správičku 🙂 Slavka Lučenec.
Momentalne zevraj beru vsetky pediatricky v Centrali. Zaujima ma nazor na Dr. Linkayovu, pocula som len dobre ohlasy
@eveve je tato vasa dr. trpezliva a vypocuje si v pohode otazky rodicov? Momentalne mame problem ze nasa dr. je taka ze poriadne si ani nevypocuje otazku a uz nieco na nu tresne a sa mi zdaju jej nazory zastarale.
@anuskaaprazko ano je ja si pravdupovediac lepsiu lekarku predstavit neviem aj ked sa nezhodujeme v otazkach ockovania je to skvela zena vypocuje poradi je precizna no neskutocna !!! vzdy ked odchadzame z ambulancie si hovirime ake mame stastie ze sme nasli tak skvelu lekarku !!! a to neprehanam ...
ahojte. ja tiez momentalne zvazujem pediatra, nakolko malinka sa ma narodit koncom novembra. ja chodim uz dlhe roky do Procaru, som spokojna a hlavne teraz v Centrali. Preto zvazujem, ci aj babo tam neprihlasim, doplatok za Juniorcare by bol 50 € (ku Comfortcare), co nie je az tak vela. Hlavne v prvom roku dietatka asi treba chodit na vselijake vysetrenia, ultrazvuky, ortoped a co ja viem co este a tu by som to mala vsetko pod jednou strechou. Len to ma zaujima, ake su tam tie pediatricky ??? Vravite, ze ta Tothova a Linkayova su dobre?? Co pisala eveve... k Jonasovej asi nechcem ist... 😀 😀 😲
@cherinna su tu aj mamicky ktore si Jonasovu chvalia 🙂 a nemas tam vsetko pod jednou strechou 🙂 akurat pri ortopedovi sme boli tam - neurologa nemaju musime platit 20 eur za osetrenie inde, kardiologiu maju vraj ne moc oki boli sme na antolskej kde sme platili za presny cas 10 eur a k chirurgovi ideme tiez inde lebo oni nemaju a som zvedava kolko si tam vypytaju :( takze to ze procare ma vsetko pod jednou strechou neplati chybaju im lekary .... 🙂 ale mozno uz len kvoli tej pediatricke by som tam sla a Jonasovu skuste mizno Vam bude vyhovovat mozno sa uz uvedomila ved vy ju mozte potom bezproblemov vymenit 🙂 ale ako vravim ja by som svoje dieta tejto zene do ruk nedala nerozumiem ci len prinas boa tak mimo alebo to inym todicom pride normalne ked sa ich lekarka sprava ako 15 rocna uchechtana pubertiacka lebo viac staznosti som nanu nenasla tak mozno len nam prekaza taketo spravanie PROFESIONALA🙂 ved pokial Vam nebude sediet mozte ju vymenit
My mame uz 9 mesiacov Dr. Batovsku Tothovu a sme s nou velmi spokojni. Prijemne, pokojne vystupovanie, precizne vysetrenie, poradi, vypocuje, pouci, diskutuje 🙂 . Nema problem s hocijakym vysetrenim pokial mamicka chce nieco naviac. Ja som naposledy prisla so zoznamom otazok a v pohode mi na vsetko odpovedala, nikdy sa mi neposmievala. Takze odporucame.
sorac, ano 🙂
Mozno aj moja odpoved pomoze niekomu pri rozhodovani. Pri DR. Jonasovej som si pripadala ako male hlupe dieta, ktore panikari. Bala som sa k nej pomaly chodit a bola som z nej nervozna. Odborne sa stazovat nemozem ale jednoducho mi nesadol jej pristup. A to som bola u nej iba par krat, nastastie nemam velmi chorlave deti. Vymenili sme ju za DR. Batovsku-Thotovu a s tou sme zatial spokojni. Uzasne sa sprava k detom. Co sa tyka odbornych lekarov v Proceri, naozaj ich maju na pocet deti malo. Cakacie doby su zatial velmi dlhe. Objednavanie na cas pri malych detoch ale ma svoje vyhody, hlavne poradne boli super.
@kristofka No a my zase uplne opacny smer...Od Batovskej k Jonasovej. v zivote som nestretla vacsieho nervaka ako Batovsku. Udajne sa z nej vsetci smeju. Vsade, kam nas poslala, raz pre udajny selest, ktory nikdy nikde viac nepocul, raz pre nieco s drzanim, vzdy sa pousmiali, ked videli, ze nas poslala ona a samozrejme ze mame zdraveho chlapceka. U Dr. J. je pokoj. Praveze ocenujem, ze nema ten neprijmeny panovacny pristup starsich lekariek, ked vidim, ze zartuje, mna to dost upokoji, predsa mam prve dieta a vela veci som aj pred porodom svojim strachom zhorsovala a doma bolo dusno. Na Dr. Batovsku sa bojim aj pozriet, ako je vzdy vystesovana, namosurena a pobehuje kade tade. Kazdej z nas vyhovuje ine, ale nasa doktorka nam velmi pomaha a pozna vela aj alternativnych metod. S ockovanim - my sme ockovat nedali, lebo u sestrinej dcery bol nejaky problem, moj partner ale ockovat chcel a Dr. Jonasova uplne bey problemov povedala, ze moj strach je pochopitelny a ze pre nu je dolezite, aby v rodinach ludia nemali kvoli tomu hadky, ze sa nemame trapit, ze respektuje moje obavy ako matka..ze ona ockovaniu doveruje, ale nema pravo nutit..takze asi zalezi aj na tom, ako sa my, rodicia spravame. Raz sa v cakarni jedna mamina skaredo vyjadrovala, ako sa ona moze vsetkym pomstit, ked ju budu nutit k ockovaniu...takze je to aj o rodicoch a och spravani, podla mna. Moja nazor.
Ahojte, pripajam sa do diskusie, my sme chodili tiez dr Batovskej do Centralu, boli sme spokojni, len odtial teraz odisla , nevieme kam. Dostali sme dr. Feriancovu a nemame z nej dobry pocit, taka rychla ram pam pam, vazna, nema pekny pristup k malemu ani sa mu neprihovori nic ...
Chceme chodit k doktorke Batovskej len nevieme kam odisla, nikto nam to tam neprezradil a tvaria sa ze nevedia... Neviete nahodou kde ordinuje teraz ? Prosim o info ked mate...
Dakujem
@darinka2013
Ahoj, sme na tom presne tak isto, z pani dr. Feriancovej tiez nemam dobry pocit. Volala som s dr. Batovskou a povedala, že odchádza z pediatrie, tak teraz hladame, lebo Feriancova je uz nasa 4. dr. v procare a maly ma 3 roky 🙂
Ze je volna este Jonasova, ale jedna kocka tu spominala ze je nejaka mimo sa smeje na vsetkoma amaleho ked vazila ze mu hlava lezala na stole mimo vahy a ona nic, az na upozornenie rodicov ju napravila na vahu, ako no coment ... Ako zaplatime 250 eur a aby sme taketo riesili...
My sme chceli Linkajovu ale ta je pernamentne obsadena :( ale je vynikajuca... Tato Ferianocva mi pride chladna, ram pam pam, k malemu onicom pristup neosobna... Batovska ho tak pekne chvalila za vsetko ze my sme mali dobry pocit ze je vsetko ok, a u Feriancovej je vsetko standardne v norme... Nechceme ju, ani zmluvu sme nepodpisali.. Nevieme co urobime, ci tu Jonasovu mame dat... Batovska odisla z pediatrie to je skoda...:( som myslela ze ju niekde vypatrame
@nona77
@darinka2013 ahojte, tiez sme mali dr. batovsku tothovu... s takym pristupom k pacientovi som sa uz davno nestretla, je to uzasna zena. Teraz nas prelozili k dr.feriancovej, ako vstekych jej pacintov, no nie sme spokojni s pristupom k dietatku ani celkovo nam nesadla. na infolinke hovorili, ze este beru dr. raskova a dr.jonasova. Mate niekto skusenosti s dr. raskovou?

Ďakujem pekne za príspevky. Zajtra sa chystám spýtať osobne do Procare, tak uvidím aj aký dojem na mňa spraví prostredie polikliniky. Je pravda že ten poplatok nie je malý a tiež sa obávam či aj adekvátny. Ono sa asi tieto súkromné centrá viac oplatia pre celú rodinu. Ešte som našla pozitívne skúsenosti s Raphael med, tu ma zaujalo aplikovanie alternatívnej medicíny - liečba homeopatikami a dialóg ohľadom momentálne tak diskutovanej témy - očkovania. No nie je to ľahké nájsť to najlepšie pre naše deti. Tak nám držím všetkým palce, aby sme boli nakoniec s výberom spokojné.