icon

Skúsenosti s ambulanciou MUDr. Adriany Kučerovej v Petržalke

anonymes
6. mar 2025

Všeobecná ambulancia pre deti a dorast, MUDr. Adriana Kučerová, Bratislava-Petržalka, (MUDr. Adriana

ninazemna
6. mar 2025

Skúsenosti má pani doktorka bohaté a dlhoročné. Ročník narodenia 1948. Kvalita štandardnej všeobecnej lekárky pre deti a dorast. ZS

anonymes
autor
6. mar 2025

@ninazemna ďakujem pekne ☺️ chcem jej zavolať , že či prijma novorodencov.

anonymes
autor
6. mar 2025

@ninazemna náhodou neviete , že či sa tam plati poplatok nejaký? Ročný alebo tak? Určite tam zavolam a informujem sa. No videla som Vás viac reagovať na tieto témy, tak asi máte dosť skúsenosti. Ak by ste mi mohli poradiť, konkrétne nejakého pediatra dobrého, ktorý by to bol? Ja mám spadam na tú Strečiansku , a sú tam viacerí.

ninazemna
6. mar 2025

@anonymes Poplatky neviem. Ordinuje iba 3 až 4 hodiny denne. Chodila som s deťmi podľa rajonizácie na Fedinovu.

andreso28
6. mar 2025

My sme s p.Kučerovou spokojní, je detailista, akurát ma trochu mrzí, že má tak laxný pristup k podávaniu ATB. Ale to má veľa lekárov.

lucylaw
6. mar 2025

@anonymes Ja chodím so synom na Strečniansku k Fratričovej a absolútne na ňu nedám dopustiť,je perfektná 🙂 Ale viem,že má veľmi veľa pacientov,takže neviem,či berie nových..

frida88
6. mar 2025

@lucylaw ja som s oboma dcérami od nej odišla a išla som k mudr.Kucerovej.Fratricova nám vôbec nevyhovovala

anonymes
autor
7. mar 2025

@frida88 prečo? Ak môžem vediet

frida88
7. mar 2025

@anonymes pred ňou bola dr. Kochanova a po nej Fratricova.Tak napríklad nám vôbec nevyhovoval jej systém ak niečo treba písať maily.Pred tým to tak nebolo a aby som vypisovala maily ak niečo potrebujem to vôbec.

lucylaw
7. mar 2025

@frida88 Tak ono každému vyhovuje niečo iné,mne zase tie maily vyhovujú,veľakrát sa stalo,že sme odkonzultovali cez mail a nemusela som tam s malým ani chodiť,zase vždy,keď som chcela,aby syna vyšetrila,tak nám dala termín,veľakrát priamo v ten deň,maximálne na druhý deň..A vyhovuje mi aj toto objednávanie na čas,lebo sa nemusím báť,že sa stretneme v čakárni s 10 deťmi s rôznymi chorobami,čakáme 3 hodiny a ešte tam kadečo iné môže pochytať. Mne zase nevyhovuje Kučerová,v lete sme u nej boli keď mala Fratričová dovolenku a syn ochorel,predpísala mu ATB bez toho,aby riešila nejaké vytery,CRP,proste ho len popočúvala,dýchanie mal čisté, zakašľal pred ňou a antibiotiká..Takže sto ľudí,sto chutí 🙂