Skúsenosti s ambulanciou MUDr. Adriany Kučerovej v Petržalke
Všeobecná ambulancia pre deti a dorast, MUDr. Adriana Kučerová, Bratislava-Petržalka, (MUDr. Adriana
@ninazemna náhodou neviete , že či sa tam plati poplatok nejaký? Ročný alebo tak? Určite tam zavolam a informujem sa. No videla som Vás viac reagovať na tieto témy, tak asi máte dosť skúsenosti. Ak by ste mi mohli poradiť, konkrétne nejakého pediatra dobrého, ktorý by to bol? Ja mám spadam na tú Strečiansku , a sú tam viacerí.
My sme s p.Kučerovou spokojní, je detailista, akurát ma trochu mrzí, že má tak laxný pristup k podávaniu ATB. Ale to má veľa lekárov.
@frida88 Tak ono každému vyhovuje niečo iné,mne zase tie maily vyhovujú,veľakrát sa stalo,že sme odkonzultovali cez mail a nemusela som tam s malým ani chodiť,zase vždy,keď som chcela,aby syna vyšetrila,tak nám dala termín,veľakrát priamo v ten deň,maximálne na druhý deň..A vyhovuje mi aj toto objednávanie na čas,lebo sa nemusím báť,že sa stretneme v čakárni s 10 deťmi s rôznymi chorobami,čakáme 3 hodiny a ešte tam kadečo iné môže pochytať. Mne zase nevyhovuje Kučerová,v lete sme u nej boli keď mala Fratričová dovolenku a syn ochorel,predpísala mu ATB bez toho,aby riešila nejaké vytery,CRP,proste ho len popočúvala,dýchanie mal čisté, zakašľal pred ňou a antibiotiká..Takže sto ľudí,sto chutí 🙂

Skúsenosti má pani doktorka bohaté a dlhoročné. Ročník narodenia 1948. Kvalita štandardnej všeobecnej lekárky pre deti a dorast. ZS