icon

Skúsenosti s MUDr. Viktorom Králom?

miruskakos
20. aug 2019

Ahojte, máte tu niekto skúsenosti s mudr. Králom? Som jeho pacientka a necítim sa tam veľmi ok. Za tehotenské vyšetrenia som ale platila vopred, takže to už nejak doklepem, len ma zaujíma, či som ja prehnane precitlivelá a paranoidna, alebo máte viaceré taký pocit.

e1i
21. aug 2019

@miruskakos nie si,vela bab od neho odislo.

benit
21. aug 2019

Nic dobre som na neho este nepocula.

79viktoria79
21. aug 2019

@miruskakos a predtym bol v pohode ked si ku nemu isla? ci si nevedela? sice ho nepoznam,ale dr si vyberam podla odporucani

miruskakos
autor
21. aug 2019

@79viktoria79 ja som menila lekara z dovodu stahovania a nakolko nemam trvale bydlisko v Bratislave, sla som k nemu na zaklade osobneho odporucania. Uprimne, asi to bola chyba, ale aj na nete ma slusne hodnotenia. Kazdopadne, tehotenske vysetrenia vysli v podstate rovnako draho ako by to bolo u Kocha. Doklad nemam, nie som konfrontacna a to je asi problem. Nakolko som to vyplatila dopredu, lebo to malo byt lacnejsie, uz tam ostanem. Poucena vlastnymi chybami pevne verim, ze diagnostika babatka nebola zanedbana.

miruskakos
autor
21. aug 2019

@79viktoria79 navyse predtym som riesila len preventivky a tam som nemala pocit, ze je nieco v neporiadku.