icon

Spoľahliví lekári na Crohnovu chorobu na východnom a strednom Slovensku

po4433
14. feb 2024

Ahojte, chcem sa spýtať členov s diag. Crohnova choroba žijucich na východnom, pripadne na strednom SK. Kam a ku ktoremu lekarovy chodite na vyšetrenia a zaroven na bio? Ja ju mam 7 rokov. Chodim do KE k dok. Zakuciovej. Problem je ale že ma strasne vela ludi a zabuda vypisovat ziadanky na bio a potom mavam velmi dlhe pauzy medzi podaniami, čo vlastne sposobuje že nieje to také učinne ako by mohlo. Dovolať sa tam je tiež umenie. Preto zhanam nejaku spolhlivejsiu alternativu v mestach na vychodnom, pripradne na strednom SK, vzhladom na cestovanie. Zapad by som vylucil. Je to predsa viac ako 5h cestovania tam. Ďakujem za kazdu radu.

zalka
14. feb 2024

@po4433 môj lekár kedysi posielal k nej. Teraz svojich pacientov posiela do PO ale ku komu neviem.

zalka
14. feb 2024

@po4433 https://www.fnsppresov.sk/oddelenia/oddelenie-v... niečo sa mi marí, že tam posiela lekár...v čakárni má zo 10 adries kde podávajú Bioliecbu. Ak ti nesúdi a ja nezabudnem môžem odfotiť... pondelok sa tam chystám.

po4433
autor
26. feb 2024

@po4433 este niekto kto by poradil? Ď.

evaachesa
2. apr 2025

@po4433 ahoj, prosím ťa mohla by si mi dať kontakt na Dr Zakuciovu? Čísla z netu su nedostupné. Ďakujem. 🙂