Sťahujeme sa do Vysokej pri Morave. Je tam detský lekár?
Ahojte babule. Ak by ste mi vedeli pomoct, alebo poradit, budem vam vdacna.
Ahojte babule, dakujem vam.
@janicka no ja dochadzam do Ba k lekarom cca.50km...to hovori samo za seba 😉 ...jasne ze su aj vynimky,no mna by k dedinskemu nedostal nikto ani parom volov 😝 Mala som tu cest aj so zubarom a poviem Ti ze nikdy som nic horsie nezazila.Skus porozmyslat,nemusis dochadzat cez celu Ba,najdi si lekarku na druhej strane,niekde v Dubravke alebo v Devinskej.Ja chodim do Devinskej a je to cez celu Ba ale som ochotna pokial sa da dochadzat.
ahoj moja. No asi ta moc nepotesim... ja tu totiz vobec o nicom a nikom nic neviem. 🙂
Byvame tu uz sice par mesiacov - a nemenila by som uz - ale nikoho nepoznam... Ani ziadne mamicky s detmi a ani detsku lekarku. Asi skor preto, ze este ani nebolo kedy sa nejako zoznamovat, a co sa tyka lekarky, tak mala je absolutne zdrava..klop klop klop
Takze zatial si tu len tak fungujeme... ale je tu super a klud 🙂
V Stupave je skvelá detská doktorka od januára 2020, pracuje s homeopatiou, tradičnou čínskou medicínou, biosoľami... Berie do obvodu deti mamičiek so vzťahom k prírodnej medicíne a eko životu. Nevadí , že nie ste zo Stupavy a okolia. Jej pacienti bývajú aj v Senci, Trnave, Dunajskej Strede......Má VIP poplatok, okrem iného zabezpečí aj presný termín objednania na vyšetrenie a telefonické konzultácie pri chorobe, treba jej napísať, či má ešte voľné miesta. Múdra sova Z Bratislavy 19 min krásne po poloprázdnej dialnici

@janicka a teraz chodis do Blavy? Lebo ja nemam dobre skusenosti s "dedinskymi" lekarmi a dochadzam do BA...