Trichológ so zameraním na vypadávanie vlasov a pokožku hlavy
Ahojte, takmer dva roky riešim problém s enormným vypadávaním vlasov a mám problematickú pokožku na hlave (mastné lupiny a svrbenie pokožky hlavy). Myslím, že už nadišiel čas, aby som sa objednala na trichologické vyšetrenie ale je toho veľa a rada by som trafila na niekoho, kto je v tejto oblasti odborník. Ideálne by bolo keby to bolo v okolí ZA a išlo to cez poisťovňu. Ale som v stave, že kľudne budem aj cestovať a keď bude treba, tak si to aj celé zaplatím. Ďakujem Vám za rady a odporúčania.
Ako prvé: vyšetrenie štítnej žľazy, zuby dať do poriadku, gynekologicke vyšetrenie....áno všetky tieto nasledujú pred návštevou trichologa viem ti odporučiť len v Ba
@marcellka32 mohla by si mi prosím napísať meno dr.?
@marcellka32 mohla by si mi prosím napísať meno dr.?
@pjana klinika eveclinic
@pjana napisem ti to takto: ja trpim enormnym vypadavanim vlasov (asi aj casti obocia) uz cca 1,5 r. Za ten cas som navstivila vseobecneho dr, endokrinologa, gynekologa, orl, zubarku, dermatologa. Vsetci mi tvrdili prvy polrok ze to prejde ze to je zo stresu, ze vraj mam vsetky vysledky v poriadku… nechapem to!!!!! Stav pretrvava, vlasy padaju uz rok a pol, po celej hlave mam vlasy preriedene (to som mala krasne huste vlasy). Mam 34, lieky neberiem, tehotenstvo uz mam 8r za sebou, antikoncepcia nikdy, prechod este daleko… skusl som lopuch sampon, alpecin, rozmarinove serum, vichy serum za 50 e, bez efektu… taktiez drahe morske kolageny 3mesiace a nic. Ani sa to nezlepsilo, ani nezhorsila. Konstantny stav. Moji rodicia maju viac vlasov ako ja, som z toho fakt zufala, uz som cestovala na kliniku na opacnom konci SR a zaplatila som 100 eur za vysetrenie v nadeji, ze zistia pricinu, okrem odporucania dalsich vysetreni atd tiez nevedela dr ze z coho… akurat ze skonstatovala ze androgenna alopecia to asi tiez nebude ze to by som mala hlavne v cesticke vypadane… ja mam preriedene ak vzadu nad krkom, proste po celej hlave… ti slovenski lekari su totalne neschopni!!! Akoze za rok a pol mi nikto nebol schopny zistit pricinu

Ako prvé: vyšetrenie štítnej žľazy, zuby dať do poriadku, gynekologicke vyšetrenie....áno všetky tieto nasledujú pred návštevou trichologa viem ti odporučiť len v Ba