icon

Výber nemocnice na operáciu žlčníka - Martin alebo Žilina

30. máj 2025

Dobrý deň, prosím kam odporúčate na vybratie žlčníka? Martin? Žilina? Alebo aj niekde inde v okolí. Bol niekto? Zaujímajú ma osobné skúsenosti ako to kde celé prebieha. Kedy je nástup, koľko dní ste boli v nemocnici, izby, spokojnosť s lekármi a sestričkami (hlavne ich odbornosť a ľudskosť). Plus všetko okolo operácie. Dĺžka zákroku, koľko ste boli na jis, bolesti po zákroku, dĺžka PN...atď. A ešte taká hlúpa otázka - na sále som úplne nahá? Prepáčte že anonymne ale rodina ešte nevie že ma čaká zákrok. Nechcem zbytočne popredu plašiť.

katrena7777
30. máj 2025

zatial ti neviem ani na jednu otazku odpovedat ale cca po 2 -3 tyzdnoch budem vediet .. caka ma operacia v mt .. neviem ci som pomohla 🙂

malaopicka
30. máj 2025

Odporúčam sa opýtať v konkrétnych zariadeniach, na všetky takéto otázky ti odpovedia a podľa toho by som vybrala, ak nemáš jasno. Ja odporúčam Žilinu, vynikajuci primár, top personal, skúsenosti, krásne a moderne sály a aj izby. Áno, na sále si nahá, zakryjú ťa plachtou. Objednávanie v Žiline je tak na budúci rok možno, Martin bude skôr. Hospitalizácia bude podľa tvojho stavu a taktiež aj pn, to sa dohodneš so svojim obvodným podľa toho ako sa budeš cítiť.

autor
30. máj 2025
@katrena7777

zatial ti neviem ani na jednu otazku odpovedat ale cca po 2 -3 tyzdnoch budem vediet .. caka ma operacia v mt .. neviem ci som pomohla 🙂

@katrena7777 ďakujem za reakciu, budem veľmi rada ak sa potom podelíš so skúsenosťami.

autor
30. máj 2025
@malaopicka

Odporúčam sa opýtať v konkrétnych zariadeniach, na všetky takéto otázky ti odpovedia a podľa toho by som vybrala, ak nemáš jasno. Ja odporúčam Žilinu, vynikajuci primár, top personal, skúsenosti, krásne a moderne sály a aj izby. Áno, na sále si nahá, zakryjú ťa plachtou. Objednávanie v Žiline je tak na budúci rok možno, Martin bude skôr. Hospitalizácia bude podľa tvojho stavu a taktiež aj pn, to sa dohodneš so svojim obvodným podľa toho ako sa budeš cítiť.

@malaopicka aj tebe nič ďakujem. Rok - fúha, čakala som max do pol roka.

autor
30. máj 2025

Oprava - MOC ďakujem.

akasha18
30. máj 2025

ja som bola v ZA v oktobri 2024, za mna fajn. ak chces, napis mi a kludne popiseme 🙂

malaopicka
30. máj 2025

Aktuálne október, koniec roka sa objednáva, respektíve budúci rok. Nie, že rok sa čaká 🙂 čím skôr si zabi, opýtaj sa a zvazis. Ak ťa to nesúri, ja by som konkrétne na žlčník šla do Žiliny.

dinka82
9. jún 2025

Ahoj, ja som bola v MT v januári, čakala som 3 mesiace. Bola som tam 2,5 dňa😁. Všetko bolo ok, Akurat po zákroku si na izbe, a je dobre keď ti je niekto nablízku. Na sálu ma previezli len v takej halenke, pod ňou si nahá. Ja som bolesť cítila také tri týždne, už na druhý den som niečo prejedla a postupne pridávala diétne jedla. Pohyb - len prechádzky.