Výber nemocnice na operáciu žlčníka - Martin alebo Žilina
Dobrý deň, prosím kam odporúčate na vybratie žlčníka? Martin? Žilina? Alebo aj niekde inde v okolí. Bol niekto? Zaujímajú ma osobné skúsenosti ako to kde celé prebieha. Kedy je nástup, koľko dní ste boli v nemocnici, izby, spokojnosť s lekármi a sestričkami (hlavne ich odbornosť a ľudskosť). Plus všetko okolo operácie. Dĺžka zákroku, koľko ste boli na jis, bolesti po zákroku, dĺžka PN...atď. A ešte taká hlúpa otázka - na sále som úplne nahá? Prepáčte že anonymne ale rodina ešte nevie že ma čaká zákrok. Nechcem zbytočne popredu plašiť.
Odporúčam sa opýtať v konkrétnych zariadeniach, na všetky takéto otázky ti odpovedia a podľa toho by som vybrala, ak nemáš jasno. Ja odporúčam Žilinu, vynikajuci primár, top personal, skúsenosti, krásne a moderne sály a aj izby. Áno, na sále si nahá, zakryjú ťa plachtou. Objednávanie v Žiline je tak na budúci rok možno, Martin bude skôr. Hospitalizácia bude podľa tvojho stavu a taktiež aj pn, to sa dohodneš so svojim obvodným podľa toho ako sa budeš cítiť.
zatial ti neviem ani na jednu otazku odpovedat ale cca po 2 -3 tyzdnoch budem vediet .. caka ma operacia v mt .. neviem ci som pomohla 🙂
@katrena7777 ďakujem za reakciu, budem veľmi rada ak sa potom podelíš so skúsenosťami.
Odporúčam sa opýtať v konkrétnych zariadeniach, na všetky takéto otázky ti odpovedia a podľa toho by som vybrala, ak nemáš jasno. Ja odporúčam Žilinu, vynikajuci primár, top personal, skúsenosti, krásne a moderne sály a aj izby. Áno, na sále si nahá, zakryjú ťa plachtou. Objednávanie v Žiline je tak na budúci rok možno, Martin bude skôr. Hospitalizácia bude podľa tvojho stavu a taktiež aj pn, to sa dohodneš so svojim obvodným podľa toho ako sa budeš cítiť.
@malaopicka aj tebe nič ďakujem. Rok - fúha, čakala som max do pol roka.
Oprava - MOC ďakujem.
ja som bola v ZA v oktobri 2024, za mna fajn. ak chces, napis mi a kludne popiseme 🙂
Aktuálne október, koniec roka sa objednáva, respektíve budúci rok. Nie, že rok sa čaká 🙂 čím skôr si zabi, opýtaj sa a zvazis. Ak ťa to nesúri, ja by som konkrétne na žlčník šla do Žiliny.
Ahoj, ja som bola v MT v januári, čakala som 3 mesiace. Bola som tam 2,5 dňa😁. Všetko bolo ok, Akurat po zákroku si na izbe, a je dobre keď ti je niekto nablízku. Na sálu ma previezli len v takej halenke, pod ňou si nahá. Ja som bolesť cítila také tri týždne, už na druhý den som niečo prejedla a postupne pridávala diétne jedla. Pohyb - len prechádzky.

zatial ti neviem ani na jednu otazku odpovedat ale cca po 2 -3 tyzdnoch budem vediet .. caka ma operacia v mt .. neviem ci som pomohla 🙂