Výber pediatra pre novorodenca
Cakame babatko, a dnes som sa na nete docitala, ze este pred narodenim babatka je potrebne sa nahlasit k detskemu lekarovi. V kolkom tyzdni tehotenstva ste isli za pediatrom, a nahlasili tam vase babo v brusku?
ano, tiez som sa zastavila u pediatra v obdobi, ked som iba chodila na gynekologicke prehliadky, ci nas zoberie, takze v 7-8mesiaci kludne, pripadne s nastupom na matersku si toto treba obehnut, resp. obtelefonovat
a skuste si dopredu poguglit referencie na pediatrov, lebo ak uz si nejakeho vyberiete a nahodou by ste s nim nebola spokojna, az po pol roku je mozny prestup k inemu
Pýtala som sa v 2.polovici teh., už sme tam mali dcéru, potom synov... Stačí to poriešiť v 8., ide len o to, aby o vás doktorka vedela, my sme sa aj tak ozvali vždy pred prepustením z nemocnice aby nám povedala presne kedy máme prísť. Resp.ak by vás nemohla zobrať aby ste vedeli osloviť inú lekárku.
V 5.mesiaci,lebo je k nej natresk. Aby ma urcite vzala, lebo k nej uz chodi starsi syn, tak nech nema kazdy inu dr
Tiež asi v 6 mesiaci kvôli preplnenosti
A riešiť pred pôrodom to musíš preto, lebo do 24 hodín od prepustenia z pôrodnice by si mala k pediatrovi s bábätkom už aj ísť

Nakolko v Ba je tazke najst kvalitneho pediatra. Ja som to riesila uz v 7. mesiaci.