Výber zubára v Trenčíne
Ahojte,maminky i oteckovia.Poradˇte,už som zúfalá ☹ Mám 14r.slečnu,doteraz s peknými,zdravými zúbkami 🙂 Ale pri poslednej preventívnej prehliadke jej boli nájdené dva nové,začínajúce kazíky na zadných stoličkách ☹ Jeden jej dentálna hygienička dokonca tak rozrýpala,že ju teraz začal veľmi bolieť 😈 Máme ísť na ošetrenie a plombovanie,ale tu je ten problém-dala nám dva termíny,ku každému zúbku zvlášť,kvôli tomu,aby som nemala naraz príliš vysoké výdavky...ale úprimne i na dvakrát je to pre mňa vysoký výdavok ☹ Kedˇ mi povedali,že si mám na malú plombu na prvý zúbok nachystať 60-80eur,takmer mi vyrazilo dych ☹ Dala by som na svoju dcérku aj posledné,ale toto je skutočne priveľa ☹ Poradˇte,prosím,súrne nejakého lekára,ktorý má pekný prístup k pacientom a ceny,ktoré neprevýšia horibilné hranice-aj kedˇ viem,že v dnešnej dobe nie je veľký výber.Alebo na pohotovosti v Trenčíne to ako funguje?Aj kazík opravia,alebo len ošetria a bude treba tak či tak ísť zajtra k svojmu lekárovi?Koľko by sa tam platilo cca za zákrok?.Dˇakujem za každý tip a info 🙂 Peknú slniečkovú nedeľu prajem 🌞🌷
Na pohotovost, radsej nie. Podla skusenosti, viac toho pokazia, ako opravia :-/
Inak dobry zubar by aj mna zaujimal.
@bobulazelena Ahoj ano chodim. Na klasicke vykony je v pohode...ak je ale nieco zavaznejsie tazko povedat...nemam skusenost. A ci je lacnejsia? Hmmm...vrtanie a plomba je za 30. Bez umrtvenia. za to sa potom priplaca.
asi 5 mi to robila aj rontgen
Neviete ci ma ambulanciu MDDr. Dominika Bacovska? Kedysi po skole robila u dr. Murgašovej na namesti mlada velmi sikovna. Rada by som k nej presla ak by mala svoju ambulanciu.
@natalienka12 Ja som o takej ani nepočula a teraz som pozerala všetkých zubárov v Tn,čo robia pre Dôveru a tam som ju tiež nevidela..
@janka2273 je mozne ze odisla z Trencina
@natalienka12 a možno aj nie,skúsim pohladať na nete ..ešte pred rokom jej písali hodnotenie,tak zjavne niekde robí ..ona bola Trenčanka?
@janka2273 neviem ci priamo z TN robila u dr. Murgašovej na Mierku ale či tam este je, neviem.
@natalienka12 Ak niečo zistím,napíšem 🙂
@natalienka12 síce píšem až po viac ako roku,ale spýtam sa aj tak..už ste našla tu doktorku Bacovsku?
@minticka nie, potom sme si nasli ineho zubara. Viete nieco o nej?
@natalienka12 chodila som MUDr.Lahkej..a skončila a namiesto nej je tam táto..taká mladá ,chudá blondínka..meno aj priezvisko sedí..ale veľa pacientov posiela preč,keďže po starej zostali veľké škody na zuboch..mňa si nechala,asi sa zlutovala 🙏inak je moc príjemná.. všetko vysvetlí..len teda platí sa viac,ale to už asi u každého 🤦
@frick ahoj😉 prepáč, našla som tvoj komentár až dnes, keď tu baby písali😱🤔
Ostala som v US, nakoľko som zistila, že väčšina nových zubárov je drahšia ešte ako tí v US😂🙄😉 a keďže s kvalitou som bola spokojná, ostala som...No žiaľ dnes to už neplatí...nie som s nimi vôbec spokojná,robota nič moc, čakanie 3-4 mesiace, nakoľko namuesto 7 sú tam len traja a ešte sa aj presťahovali a je to z Juhu ďaleko 🙄🙄
Takže opäť hľadám niekoho iného a snažím sa aj niekoho lacnejšieho..v US mi dr tvrdil, že za korunku u nich dám 300€ a inde lacnejšiu nezoženiem...no a div sa svet, išla som sa pýtať k inému, či ma zoberie a pozerám jeho cenník a tam za porcelánovú korunku bolo len 140€😱😱😱a to už je teda parádny rozdiel!!! Žiaľ ten doktor dlhodobo nikoho neverie a vraj ani nebude😧😧tak hľadám ďalej..ak nič nenájdem , pôjdem sem na Juh k Ramzimu,len ma štve, že nerobí na poisťovňu,nech môžem využiť tie preplatky na zuby😘😉ak si medzitým našla dobrého zubára,daj mi info prosim, ďakujem pekne 😘😘
Ahoj ja chodim do TN Vitadent ... su velmi dobry ale tiez drahy si myslim ... chodim na dentalnu hygienu a vzdy tam necham 60€ a naposledy mi vyberali nerv a ze 170€ skoro som odpadla ... ja som okres PD ale inde nemozem najst zubara vsetci su drahy 😕
Tak dnes skm bola na plombovani vo Vitadent praca super aj priatup ... cakala som ale trosku mensiu cenu ... savaju len biele plomby a platila som 85e za jeden plombovany zub.... kopko platite bezne za plombovanie ?
@vera519 to si robíš srandu????😱😱😱oni tam museli zošalieť😂😂😂😂
V US center 1 plôšková plomba 28€, 2 plôšková tuším 34€ a 3 plôšková 38€...a to o nich každí rozpráva, že akí sú drahí 🤔😉😘
A to ti fakt len dávali plombu a vŕtali, žiadny ďalší výkon nerobili?? Veď dnes už prakticky všade dávajú len biele plomby,tak sa mi to zdá strašne predražené 🙄jedine, že je to nejaká špeciálna plomba🤔🤔 čo máš na bločku napísané??

Ahoj,na pohotovosti myslim ze len rozvrtaju aby nebolel ale plombu ti da az tvoja lekarka. Ja som zaciatkom roka prestupila k dr. Samakovej na zelezaku. Je mlada,cita pekna ambulancia,vybavena rontgenom,mile sestricky. Som velmi spokojna. 65€ som platila za hodinovy zakrok ked mi cistila a vyplnala kanaliky. Potom som bola na plombu a este mi zub aj dorabala kedze sa mi zlomil a platila som tusim okolo 30€. Takze ja som velmi spokojna ;)