icon

Vyšetrenia na endometriózu

26. feb 2025

Ahojte chcem sa spytat ci tu je nejaka zienka ktorej bola diagnostikovana endometrioza, ale nie z bezneho vysetrenia, mam dlhodobo bolesti v pravom vajecniku robili mi usg celeho brucha ale vsetko bolo v poriadku. Niekde som citala ze mozu byt skryte zrasty tak ze ich nevidiet, preto ma zaujima akeho vysetrenia sa mozem este doziadat…

ada_alica
26. feb 2025

Jedine diagnosticka laparoskopia

heminepa
Autor odpoveď zmazal
smolinka322
11. mar 2025

Potvrdi sa len histologicky diagnostickou laparoskopiou ale taktiez aj MRI velmi pekne odhali hlboko infiltrujucu endo a zrasty co usg nemusi.byt vidiet odporucam mri absolvovat v Ba v dr.magnet je tam pani doktorka specializujuca sa na endometriozu.

barbora7776
3. máj 2025
@smolinka322

Potvrdi sa len histologicky diagnostickou laparoskopiou ale taktiez aj MRI velmi pekne odhali hlboko infiltrujucu endo a zrasty co usg nemusi.byt vidiet odporucam mri absolvovat v Ba v dr.magnet je tam pani doktorka specializujuca sa na endometriozu.

@smolinka322 dobrý deň prajem prosím vás a kde dr magnet ? Na Kramaroch alebo Ružinov nemocnica ?

smolinka322
3. máj 2025
@barbora7776

@smolinka322 dobrý deň prajem prosím vás a kde dr magnet ? Na Kramaroch alebo Ružinov nemocnica ?

@barbora7776 na kramaroch je dr. Magnet samostatna budova v suterene.