Zubár na vytrhnutie zubu múdrosti - Trenčín, Nitra, Bratislava
Zeny ,ktora vie poradit hladam dr okolie Tn ,Nitra ,Ba na vytiahnutie spodnej 8 blizko nerv ,vraj cieva.nik vam poradit nevie.V Tn ma vela cize musi byt stomatogirurg.😭😭😭
S trhanim osmičky mám super skúsenosť u Dr. Rumanovkého staršieho v Nitre. Ale neviem ako on prijíma pacientov, ja k nemu nechodím (v čase, keď mi trhal, zastupoval moju doktorku).
v Bratislave na Racianskom namesti odporucaju viaceri tuto kliniku
https://www.ylux.sk/
najskor idete na konzultaciu, kde si dohodnete postup a potom je zakrok (ako sa dohodnete)
oni su aj stomatochirurgia .....ak je aj nieco narocnejsie a treba zasit a pod.
cena za zub tam bola okolo 100eur (neviem aktualny cennik)
alebo ruzinovska poliklinika, tam by to malo byt zadarmo
@anita6666 ak ti ten nerv pri vytrhnuti poskodi, tak môžeš mať dozivotne strpnuty jazyk a časť tváre. Fakt super. Preto ak je to komplikované tak treba perfektneho stomatochirga a urobenie CT danej oblasti (aby nerv určite obišiel). Zas taka sranda to nie je. Trvalé poskodenie nervu a následného strpnutia sú 2%.
ylux Dr. Tudík 170eur pred 2 rokmi som platila. Išlo o jednoduchú extrakciu.
@gemerka17 presne toho sa obavam idem do Ba klinika budu robit 3D snimok vsetko.Su vsase palky len za konzultaciu snimok 140 e ja nechapem preco pisete ze tak malo ste platili 100 e,ked mne sa len konzultacia pohybuje pri tejto sume.A to este neviem ,zi ho vezmu zub ma zle a zrovna pri nerve.Preto mam stravh pytam sa kde co.A kolki msju plno zaplat a ked same nehorazne sumy.Dam len nech je ok no podla recenzii top lekara tazko.
@ejmi25 cena sa odvíja podľa toho ako náročný zákrok to je. Ak je osmička celá vonku, tak je to len vytrhnutie zuba a cena je výrazne nižšia - to je tých 100 e. Ak je osmička schovana pod dasnom a nie je vidieť, čiže treba to rozrezat, zub rozpilit a tak povytahovat, jedna sa o chirurgicku extrakciu. Taký zákrok už musí urobiť stomatochirurg, nie stomatolog. Zákrok je komplikovany, cena sa pohybuje od 250 do 300 e v BA. Ja som si minulý rok tiež takto dala jednu osmicku komplikovanu vysekat z kosti. Hľadala som jedného z najlepších stomatochirgov v BA s dostatocnou praxou, aby som som si bola čo najistejšia, že to dopadne dobre a nerv sa obide a ja nebudem mať trvalé problémy. Z toho dôvodu som Ylux vylúčila.
Preboha za takéto peniaze? Však sa objednaj v nemocnici na stomatochire a neplatis nič.
@anita6666 vôbec nie minútová záležitosť 🙄 Ja som bola v BA na stomatochirurgii a teda veľkí chlapi išli odtiaľ s plačom, ja takisto. Strašne to bolo, dovolím si tvrdiť, že bolesti ako pri pôrode a to bolo umŕtvené. Následne sa mi miesto zapálilo a nevedela som otvoriť ani ústa. Dokopy mi to dávali v TT na pohotovosti.
@monro presne tak. V 08/2020 som platila za dve osmičky 340€ (každá po 170€) obidve krásne prerezane, veľké, teraz 5 dní dozadu som išla s problémovou hornou šestkou a hneď že aj osmičku hore treba... A to ma stálo 220€ (130€ + každý ďalší zub 90€) môj kamarát tam bol a platil len 5€ za RTG snímok, takže neviem od čoho sa odvíjajú ceny, pretože už som počula o par takých ktorým to robili bez poplatku. Ale v každom prípade ja som šťastná že zub je vôňa spravili to kvalitné, bez stresu.

A čo tam treba radiť? Vsade su nervy...normalne vytrhnúť...minútová záležitosť