Ako sa rozhodnúť medzi dvoma prácami?
Ahojte ľudia vy mate viac mladi skúsenosti s týmto dnes sa mi stala taka to vec,že som dostal telefonát s Popradu ak by som chcel tak môžem nastúpiť do veľkoskladu obchod a sklady sú spolu obchod sa vola SINTRA Poprad lenže neviem sa rozhodnúť ide mi o dochádzku a skóre ranne stavanie vy chlapci išli by ste do toho skladu robiť?? plat je dosť vysoký ale ja nejako neverím čo je napísane v ponuke....ďalej som si našiel brigádu do kuchyni na 4 až 6 hodín..ale len s minimálnou mzdou len že zase sa musím evidovať na úrad prace lebo ma nezoberú však?....ktorú by ste si vy robotu zobrali tu v Poprade?...abo tu do kuchyne.....Neviem sa rozhodnúť...myslite,že ma niekto zamestná keď poberám čiastočný??.
Neber ani jednu, stačí ti invalidny
@anonym_5a1ec1 eeej ale ja si chcem aspoň niečo privyrobiť pre seba aspoň na drobnosti,lebo aj invalidov ktorý poberajú dôchodok tak tiež sú zamestnaný a robia nemýlim sa?
Ty musis vediet, co je pre teba prijatelnejsie.. nakolko su prace narocne, ci ich zvladnes robit.. ako dlho budes dochadzat atd atd
@anonym_5a1ec1 eeej ale ja si chcem aspoň niečo privyrobiť pre seba aspoň na drobnosti,lebo aj invalidov ktorý poberajú dôchodok tak tiež sú zamestnaný a robia nemýlim sa?
@stelly652 kvôli čomu máš invalidny?
@anonym_5a1ec1 kvôli skolioze s chrbticou mam problémy
@stelly652 to asi práca v sklade asi nebude pre teba...
@stelly652 to asi práca v sklade asi nebude pre teba...
@anonym_5a1ec1 tak neviem kde už hľadať a akú pozíciu si nájsť minulý rok som pochodil cele Košice osobne po posielal som životopisy elektronicky aj osobne a nikto nič sa neozval všetky hotely a nikto sa neozval
hlavne neber prácu kde musíš písať

Neber ani jednu, stačí ti invalidny