icon

Ako začať prvý deň na brigáde v obchode?

28. feb 2026

Dobrý deň,v pondelok idem prvýkrát na brigadu do obchodu s oblečením…chcela som sa spytat čo robit ked pridem,ci ist už za nejakou predavačkou že som tu prvý deň alebo čo a taktiež ako to je s prestavkami a či mi povedia čo mam robit alebo ci sa mam ja chodit pýtať niekoho či mam ist k pokladni,k odklaniu oblečenia a podobne…?

anonym_9a1eab
28. feb 2026

@anonym_autor toto si sa nepýtala predtým? Čo budeš robiť, s kým sa budeš môcť poradiť apd? Neboj sa, oni ti všetko povedia. Ako to tam majú nastavené mi dnes nevieme. Ale keď ťa zobrali, určite ťa všetko naučia.

rozculena
28. feb 2026

@anonym_autor zmluvu máš?

anonym_bb85ec
28. feb 2026

Najprv podpísanú zmluvu, školenie BOZP a potom zaškolenie čo máš robiť.

autor
28. feb 2026

zmluvu a všetky papiere som podpísať už bola

anonym_0f3603
28. feb 2026

Áno ja by som sla za predavačkou čo tam bude a jej povedala že si tam prvý deň že máš nastúpiť alebo také niečo😊prestávky sú asi individuálne - my mame 12 hod jednu na obed jednu na večeru postriedame sa, keď treba na záchod alebo hocičo tak si iba povieme. Určite to aj povedia, pomôžu ale skús sa čo najviac pýtať a zaujímať 🙂 veľa šťastia

unbeholfen
28. feb 2026

Ja mám tiež teb problém že neviem z prsta vycucať čo mám robiť, a keď sa pýtam kolegov tak sú naštvaní že “niesi tu prvý deň, máš to vedieť!” miesto toho aby povedali rob to a tamto. Stačí povedať a ja idem. A šéf že nemôžem vás vodiť za ručičky… Odkial mám vedieť? Neviem čítať myšlienky.