Mám ešte šancu na pohovor cez cisss?
Ahojte, ja som sa prihlasila na jedno vyberko cez cisss.gov.sk, ktore sa skoncilo 16.2. Nastup je 1.3.
Bude pisomny odborny test + test zo slovenciny, a nasledne ustny pohovor.
Zatial sa neozvali, viem, dnes su tomu 2 dni iba, ale ak sa treba este aj ucit... A ktovie kedy bude aj ten pohovor, ak nastup je 1.3.
Alebo podla vas uz vhodnych kontaktovali a nas budu na konci, ze dakujeme, ale nie?
Ake mate skusenosti?
daj sem linku na to vyberko ale teda vyzera to ze to je taka ta povinna jazda kedy na to kiesto ide niekto zvnutra
@anonym_8d207e je to otvorene vyberko
@anonym_autor nechcem ti brat ilúzie, ale povacsinou sú tie vyberá pro forma. Miesto už je vopred obsadene, len potrebujú aby to išlo podľa zákona akože 🤷
@anonym_autor nechcem ti brat ilúzie, ale povacsinou sú tie vyberá pro forma. Miesto už je vopred obsadene, len potrebujú aby to išlo podľa zákona akože 🤷
@mikitilik29 ach... :(
Volala mi este predtym HR, ze ci mam realne zaujem o poziciu a ze od decembra hladali ludi, ale museli predlzit, lebo nikoho nenasli. A dokonca mi povedala aj, ci ma bude cakat, vsetko okolo zmlvuve, naplne. A povedala, ze iba vtedy sa mam hlasit, ak som 100% ista, ak to chcem. Myslis, ze blbost? Uz som sa zacala tesit.... 😏
@anonym_autor bola som na takych vyberkach 2-3 x tam su chronicky vymetaci takych vyberok polku ludi som furt videla oni sa uz normalne poznali vsetci des vzdy som mala plny pocet bodov a som skoncila 3 vzdy vybrali uz niekoho co sa tam poznali
@anonym_autor bola som na takych vyberkach 2-3 x tam su chronicky vymetaci takych vyberok polku ludi som furt videla oni sa uz normalne poznali vsetci des vzdy som mala plny pocet bodov a som skoncila 3 vzdy vybrali uz niekoho co sa tam poznali
@jeennyv vyborne..... 🙁
A do kolkych dni ti dali vediet, ze ta vybrali na vyberko?
@anonym_autor mi prislo do par dni normalne oficialna pozvanka do schranky uradny list a tam bolo kedy sa kona pohovor
@jeennyv a niekde som aj citala, kde uvadzali poradie... To od coho zavisi? Ked som sa prihlasila, bola som prva. Dokopy sme 5.
@jeennyv a niekde som aj citala, kde uvadzali poradie... To od coho zavisi? Ked som sa prihlasila, bola som prva. Dokopy sme 5.
@anonym_autor poradie koho vzali sa zobrazuje az po prijati ,po pohovore, neviem ci dali meno ci nejake priradene cislo tam…tam toto pise tusim kolko sa na danu poziciu prihlasilo ludi…bez testov a skusok je to bezpredmetne

daj sem linku na to vyberko ale teda vyzera to ze to je taka ta povinna jazda kedy na to kiesto ide niekto zvnutra