icon

Kde nájsť detské protetiky vo veľkosti 28 alebo 29?

Dnes o 08:33

Na obrazku su protetiky, ale robia ich len do velkosti 26. Potrebujem 28 alebo 29, dolezity je ten okop vpredu, a to ze nie su cele umelinave, tieto su s brusenou kozou. Tieto sa mi zdaju perfektne, vpredu neznicitelne, clenkove a zaroven nie su to uplne sportove tenisky. Nie barefoot.

autor
Dnes o 08:33
anonym_ceafdf
Dnes o 09:01

sama píšeš,že ich robia len do 26,tak asi sa tá väčšia veľkosť sama nevyrobí len kvôli tebe

nikushka8
Dnes o 09:18

pozreli ste napr. ddstep, ponte?

autor
Dnes o 10:57
@anonym_ceafdf

sama píšeš,že ich robia len do 26,tak asi sa tá väčšia veľkosť sama nevyrobí len kvôli tebe

@anonym_ceafdf asi som sa nevyjadrila uplne jasne. Hladam takyto styl topanok. 🙂

autor
Dnes o 10:59
@nikushka8

pozreli ste napr. ddstep, ponte?

@nikushka8 ano, tie mu nesedia, su na jeho nohu siroke

nikushka8
Dnes o 11:20
@anonym_autor

@nikushka8 ano, tie mu nesedia, su na jeho nohu siroke

@anonym_autor mam deti s uzkymi nohami a DDstepy kupujem roky, ale pozor, nie BF verziu. Ak nesedia, tak len inu radu od protetiky.

mullerova46
Dnes o 11:28

Superfit sú super na úzke nohy a geox barefoot aj nebarefoot je na úzke nohy. Barefoot sú však na fakt nízky nart.

autor
Dnes o 12:30
@nikushka8

@anonym_autor mam deti s uzkymi nohami a DDstepy kupujem roky, ale pozor, nie BF verziu. Ak nesedia, tak len inu radu od protetiky.

@nikushka8 su mu v prvom rade siroke na clenok. Proste dd step ani ponte mu nesadnu, co ma velmi netesi, kedze to nie su drahe topanky.

autor
Dnes o 12:33
@mullerova46

Superfit sú super na úzke nohy a geox barefoot aj nebarefoot je na úzke nohy. Barefoot sú však na fakt nízky nart.

@mullerova46 superfitom sa teraz snazim vyhnut, mal ich sice cez zimu, ale tam som nechcela robit kompromis.jarne by som ale chcela kupit inu znacku, lebo superfity by ma vysli 90 euro a tolko teraz nechcem dat za topanky

mullerova46
Dnes o 13:54
@anonym_autor

@mullerova46 superfitom sa teraz snazim vyhnut, mal ich sice cez zimu, ale tam som nechcela robit kompromis.jarne by som ale chcela kupit inu znacku, lebo superfity by ma vysli 90 euro a tolko teraz nechcem dat za topanky

@anonym_autor barefoot sú drahé to áno. Ale nebarefoot stoja okolo 50. Ale barefoot geox tiež syn skúšal za 55 botasky

autor
Dnes o 14:00
@mullerova46

@anonym_autor barefoot sú drahé to áno. Ale nebarefoot stoja okolo 50. Ale barefoot geox tiež syn skúšal za 55 botasky

@mullerova46 ja praveze nechcem barefoot a superfity nie barefoot clenkove na jar stoja cca 90 euro. Ale pojdem pozriet geox do predajne, lebo geoxy som este nekupovala a neviem aku tvrdu podrazku maju, ci je dostatocne ohybna

mullerova46
Dnes o 14:03
@anonym_autor

@mullerova46 ja praveze nechcem barefoot a superfity nie barefoot clenkove na jar stoja cca 90 euro. Ale pojdem pozriet geox do predajne, lebo geoxy som este nekupovala a neviem aku tvrdu podrazku maju, ci je dostatocne ohybna

@anonym_autor barefoot majú pevnú pätu a jediné čo je na nich barefoot je vlastne širšia špička.

autor
Dnes o 16:15
@mullerova46

@anonym_autor barefoot majú pevnú pätu a jediné čo je na nich barefoot je vlastne širšia špička.

@mullerova46 myslis teraz geox?

mullerova46
Dnes o 17:23
@anonym_autor

@mullerova46 myslis teraz geox?

@anonym_autor áno

autor
Dnes o 18:55
@mullerova46

@anonym_autor áno

@mullerova46 zaujimave, dakujem, tak potom mozem kupit aj barefoot geox