icon

3D spoločenská hra pre deti

mimimami3
24. júl 2021

Ahojte, viete mi odporucit nejaku 3D spolocensku hru pre deti cca. Od 9 rokov? Nieco na styl, ze si tam budujete postupne mestecko / farmu, rozhodujete sa, ci si kupit dalsi stavebny material... Kedysi som taku niekde objavila, no uz si nespominam na nazov a neviem ani od akeho veku bola... Myslim, ze sa tam stavba stavala realne z nejakych plastovych / drevených dielikov...? Alebo tam boli len casti stavieb na kartickach a to sa ukladalo na cast hracieho planu a tak zaberal pozemok pre seba....?

matapo
24. júl 2021

...Catan? ma aj rozsirenia, budujes si postupne svoje uzemie, ziskavas rozny stavebny material na stavby dedin, miest,... nas velmi bavi (aj mna aj dceru 8r aj syna 10r, hrame casto.

hablko2
24. júl 2021

@mimimami3
@matapo tiež si myslim, že Catan, hráme aj s 7 a 6 ročnými, pripadne ešte Carcassone by ste mohli myslieť podľa popisu.

hipuska
24. júl 2021

Catan je super. Aj keď my sme hrávali s mladšími.

mimimami3
autor
24. júl 2021

Ano, tieto dve som to pozerala, teraz si spominam, ked citam tie nazvy... Dakujem! Tak super, ked ich mate overene a pacia sa...

lucik194
25. júl 2021

osadnici z catanu je to ci opisujes
za mna ovela lepsia je carcassone, my teraz ale frcime na colt exprex 😉 obdobim caranu sme s detmi presli pred x rokmi

mimimami3
autor
25. júl 2021

Som si ich teraz pozrela a nasla este agricolu, ale ta sa uz adi len dopredava... Catan i carcassone sa mi pozdavaju obe... Chcem dcere na narodeniny kupit a takyto typ hier este vobec nemame, tak bude isto radost velika...