Aké hračky kúpiť pre dvojročného chlapca?
Ahojte mamička, potrebovala by som poradiť. Môj syn ma asi všetko, teda všetko nie snažím sa kupovať hračky s rozumom a také čo využije aj dlhšie. Ale už neviem čo mu kúpiť..s čom sa najviac hrajú vaši chlapci..kľudne aj konkrétne hračky / magnetickú stavebnicu máme, drevený ponk, kuchynky, miluje knihy takže tých máme veľa/ ďakujem
Tento trend ma vsetko a idem kupovat dalsie je nechutny. Z tvojho prispevku mi pride ze zhanas dalsiu haraburdu na doma len aby bola. Malo je presyteny? Skus nad tym porozmyslat. Moj dvojrocny najviac miluje albi pero a knihy k tomu, odrazadlo a naj top hracka je rozprasovac
@really8 ahoj..nie nemyslím si že je presýtený...doma haraburdu nemáme..nemá veľa hračiek a aj tie mu skrývam a striedm..čo ma stále ma kuchynku a ponk ..ma pár kociek lego duplo..magnetickú stavebnicu ..asi 2-3vkladacky.. veci v kuchynke ..schleich zvieratka s ktorými sa hráme senzorické hry../ryža, cicer../
Chcela som len poradiť nejakú možno klasickú hračku ktorá vaše deti baví..odrážadlo ma an on ale to používame vonku..a albi pero ma ale viac lubi klasické knihy ktoré čítame každý deň..
Ale ďakujem za tvoj názor pekný deň
@miskamisiq veď to že hľadám niečo úplne iné čo máme doma..plastelínu tiež miluje tu ešte aj v kuchyne využívame a pečie Kolace 🙂
Guličková dráha.
Moj syn ma rad pohyb, miluje taku tu montessori hojdu, balancne kamene, balancny chodnik, smykalku, kazdy den nu zvyknem urobit taku opiciu drahu
Tak to tazko ale radit ked mate skoro vsetko ze ani sama nevies. Drevena vlacikova draha ma este napadla
A ako sa maly hra? U coho vydrzi? S tymi hrackami je to take zradne. Co jedno dieta bavi, ineho nemusi.
Ja sa snazim vychadzat z toho, co ho bavi. Pre 2 rocneho mozete skusit i prve puzzle, pripadne obrazkove kocky na skladanie. Prve spolocenske hry. U nas mala velky uspech napr. tato zatlkacka: https://www.agatinsvet.sk/zatlkacka-dopravne-pr...
Inak mne sa oplatilo urobit malemu taky vozicek s vytvarnymi a kreativnymi potrebami. Ma to na ociach a sam si vyberie, ak chce strihat, malovat, lepit a podobne. Prislo mi to ako super alternativa k dalsim hrackam.
Detsky set vŕtačka srobivak. Lego duplo vlacik - 4 roky sa snim hra

Môjho syna baví hrať sa s autíčkami, má žeriav bager a akože auto zapapadlo a žeriavom ho vyťahuje von. Alebo opravársky kufrík a opravuje auta. Potom ho baví plastelína, kineticky piesok a albi. Tiež by som chcela niečo na obmenu ale nič ma nenapadá. Kresliť ho nebaví vôbec.