Aké hračky majú vaše 4-mesačné detičky?
Niečo na stimuláciu
@svokrinjazykmonika a aj sa hrajú s hrkálkami? Môj nevezme do ruky ešte hračku
U nas ficala dlhodobo tato kontrastna knizka https://www.najlacnejsie-knihy.sk/kniha/lepoler...
4 mesacne?? to naozaj tato otazka? take male babatko ma najradsej maminku, jej rucky, prso... ja nechapem tymto otazkam...co cakate od tych babatiek? ze budu skladat jednoduche puzzle, kocky na seba, rozlisovat a ukladat farby?🙏 preboha...4 mesacne babenko, a uz nema.pokoj, uz sa mu musi cosi pchat co akoze ma vediet,.vnimat, pouzivat🙏🙏
@maty112 nie skôr som čakala že by do ukončeného 4teho mesiaca mohol vylúštiť nejaké jednoduchšie sudoku
Taký pekný úchop začala mať ako 5 mesačná ale hrali sme sa s hrkálkami už od 3-4 mesiaca. A kontrastné knihy si rada pozerala. Ležali sme na chrbte, otáčala som jej strany a rozprávala blbosti.
Nas sa najviac zabavil na tej hracej deke, kde nam nim.boli hracky, najlepsia vec co sme mohli mat. Ked mal 3 mesiace sme to kupili.
Moj ma tolko a rad sa hra v hracej hrazde, nacahuje sa za hrkalkami v nej, kope do nich... a tie, co nevisia chyta a "ohryza ich" ...a tiez rad sleduje kontrastnu knizku ...
🙄 sarkazmus...oki...ale radsej sa babatku prihovaraj bud s nim a nepotrebujes taketo otazky🙄 pretoze jedina zabavka co ho bavi je teraz mamina...
@maty112 preboha som s ním a aj sa rozprávame veľa. Niesom sarkasticka ale čo tu niektoré predvádzate... Pýtala som sa normálnu otázku.
@maty112 to že je mama s dieťaťom je samozrejmé predsa. Asi ty máš ine skúsenosti, no náš má 5 mesiacov a ver či nie o hračky sa mi veru zaujímal veľmi skoro to nie je o tom čo od tých detí chceme ale vidím aj na malom že ho to baví tie nové podnety tak nechápem prečo by som mu ich nedala.
@maty112 a ešte dodám to teda nie je pravda že jedina zabavka čo ho bavi je mamina náš v 4 mesiacoch mal už celkom ok úchop a zabavil sa riadne s hračkami, autorka vôbec nedala od veci otázku...
Náš sa vyhral s hrazdičkou, závesnými hračkami, hrkálkami a hryzadlami a s látkovou knižkou to som mu aj ukazovala obrázky aj si ju okusoval 😂
Maly oblubuje hraciu deku, najviac zo strany kde je zrkadielko a tiez je super skip hop vcielka 👌
Mala také obzeracie hračky, zvukové... hraciu deku s tými zavesenými hračkami, potom malé hracky ktoré som jej ukazovala a hrkali, sustali (keď Na bruchu lezala), potom kvietok chicco, natiahla sa a hralo, kvietku sa krutilo niečo... mala.zavesen3 na boku postieľky. A hraci kolotoč..
Nič také s čím by sa sama hrala myslím, ani heyzatka ani nič ešte, posuchotala s niecim aj chytila domruky kadeco ale nic specialne asi sme nemali..Skúsim fotky pozrieť.
@angeli121212 🙄🙄🙄🙏🙏 ok
Ďakujem dievčatá za normálne odpovede, poradili ste 🙏 ja mám 4 mesačné predčasniatko, mal by mať ešte len 2 mesiace a sám od seba nechytá do rúk veci.Samozrejme sme sledovaní na neuro a rehabilitácie sme začali . Ale chcela som nejak podporiť to branie hračiek do rúk nejakou formou zábavy
Naša obľubuje väčšie plyšáky, tie ľahko vezme do dvoch rúk a šup s tým do pusy, a veľmi sa jej páči zvuk tých pískacích hračiek, hrkálky ju nezaujímajú, hryzadlá má tú žirafu a opicu predraženú, tie sa jej dobre chytajú do rúčky , tiež je predčasne a akurát začala trénovať ten úchop. Nám doktorka ukazovala, že bábätku treba to hračkou najprv pohladiť rúčku.
Pozri si kutik pre babatko podla montessori + zavesny mobil od montessori, vies vyrobit i doma za par eur. Nas maly sa s nimi zabavil a ja som sa tesila, ked som mu ich vyrabala. K tomu zrkadlo vedla hracej podlozky, kde sa moze vidiet, par hrkalok, hryzatok (ja som mala z roznych materialov a mal ich k dispozicii na striedacku). Este mi napada knizka kontrastna, lahla som si vedla neho a spolu sme si "citali"...
Chápem ťa, že chceš pomôcť drobcovi ako sa len dá, u nás sa ešte osvedčila hrazdička nad kočík, ja som ju kupovala z aliexpressu ale maju ju aj na Slovensku
Ozaj ešte ta oball loptička sa super drží v ručke
@liloastitch a koľko mesiacov má tvoje bábätko? Lebo ja som z toho trošku už nervózna, že nedáva do rúk ešte nič.. Dr vravela že už by mal tak neviem 🙄
5 má 😄
V tom veku od firmy oball dobre sa to drzi, da sa to skumat jazykom. Hrkalky,hryzatka to sa dobre vyhadzuje z kocika 😂 (mali sme na gumicke)
snurka z podbradniku sa dala natahovat. Toho rozpravacieho psa Fisher price..
@maty112 kvoli comu?
@simona92101 neviem, vseobecne divne dat dieta k zrkadlu...

Kadejaké hrkálky a hryzadlá. Ešte knihy pre najmenších, leporelá.