icon

Aké hračky majú vaše 4-mesačné detičky?

22. jún 2023

Niečo na stimuláciu

Strana
z2
svokrinjazykmonika
22. jún 2023

Kadejaké hrkálky a hryzadlá. Ešte knihy pre najmenších, leporelá.

autor
22. jún 2023

@svokrinjazykmonika a aj sa hrajú s hrkálkami? Môj nevezme do ruky ešte hračku

luckajozko21
22. jún 2023

U nas ficala dlhodobo tato kontrastna knizka https://www.najlacnejsie-knihy.sk/kniha/lepoler...

maty112
22. jún 2023

4 mesacne?? to naozaj tato otazka? take male babatko ma najradsej maminku, jej rucky, prso... ja nechapem tymto otazkam...co cakate od tych babatiek? ze budu skladat jednoduche puzzle, kocky na seba, rozlisovat a ukladat farby?🙏 preboha...4 mesacne babenko, a uz nema.pokoj, uz sa mu musi cosi pchat co akoze ma vediet,.vnimat, pouzivat🙏🙏

autor
22. jún 2023

@maty112 nie skôr som čakala že by do ukončeného 4teho mesiaca mohol vylúštiť nejaké jednoduchšie sudoku

svokrinjazykmonika
22. jún 2023

Taký pekný úchop začala mať ako 5 mesačná ale hrali sme sa s hrkálkami už od 3-4 mesiaca. A kontrastné knihy si rada pozerala. Ležali sme na chrbte, otáčala som jej strany a rozprávala blbosti.

x_mery_x
22. jún 2023

Nas sa najviac zabavil na tej hracej deke, kde nam nim.boli hracky, najlepsia vec co sme mohli mat. Ked mal 3 mesiace sme to kupili.

zuzkacik4
22. jún 2023

Moj ma tolko a rad sa hra v hracej hrazde, nacahuje sa za hrkalkami v nej, kope do nich... a tie, co nevisia chyta a "ohryza ich" ...a tiez rad sleduje kontrastnu knizku ...

maty112
22. jún 2023

🙄 sarkazmus...oki...ale radsej sa babatku prihovaraj bud s nim a nepotrebujes taketo otazky🙄 pretoze jedina zabavka co ho bavi je teraz mamina...

autor
22. jún 2023

@maty112 preboha som s ním a aj sa rozprávame veľa. Niesom sarkasticka ale čo tu niektoré predvádzate... Pýtala som sa normálnu otázku.

angeli121212
22. jún 2023

@maty112 to že je mama s dieťaťom je samozrejmé predsa. Asi ty máš ine skúsenosti, no náš má 5 mesiacov a ver či nie o hračky sa mi veru zaujímal veľmi skoro to nie je o tom čo od tých detí chceme ale vidím aj na malom že ho to baví tie nové podnety tak nechápem prečo by som mu ich nedala.

angeli121212
22. jún 2023

@maty112 a ešte dodám to teda nie je pravda že jedina zabavka čo ho bavi je mamina náš v 4 mesiacoch mal už celkom ok úchop a zabavil sa riadne s hračkami, autorka vôbec nedala od veci otázku...

angeli121212
22. jún 2023

Náš sa vyhral s hrazdičkou, závesnými hračkami, hrkálkami a hryzadlami a s látkovou knižkou to som mu aj ukazovala obrázky aj si ju okusoval 😂

veronikapetra
22. jún 2023

Maly oblubuje hraciu deku, najviac zo strany kde je zrkadielko a tiez je super skip hop vcielka 👌

simca06022011
22. jún 2023

Mala také obzeracie hračky, zvukové... hraciu deku s tými zavesenými hračkami, potom malé hracky ktoré som jej ukazovala a hrkali, sustali (keď Na bruchu lezala), potom kvietok chicco, natiahla sa a hralo, kvietku sa krutilo niečo... mala.zavesen3 na boku postieľky. A hraci kolotoč..
Nič také s čím by sa sama hrala myslím, ani heyzatka ani nič ešte, posuchotala s niecim aj chytila domruky kadeco ale nic specialne asi sme nemali..Skúsim fotky pozrieť.

maty112
22. jún 2023

@angeli121212 🙄🙄🙄🙏🙏 ok

simona92101
22. jún 2023

My sme mali taketo zrkadielko,nohy šustali,ked ho chytila tak tam vzadu taka rolnicka hrkala.fajn vec na trenovanie bruska.
Dalej hrazdicka s kontrast.hrackami,tam sa vedela vyhrat,trenovala uchop,kopkala.
Nieje pravda ze v 4m ma dieta zaujimat len prso a mama 🤦‍♀️

autor
22. jún 2023

Ďakujem dievčatá za normálne odpovede, poradili ste 🙏 ja mám 4 mesačné predčasniatko, mal by mať ešte len 2 mesiace a sám od seba nechytá do rúk veci.Samozrejme sme sledovaní na neuro a rehabilitácie sme začali . Ale chcela som nejak podporiť to branie hračiek do rúk nejakou formou zábavy

liloastitch
22. jún 2023

Naša obľubuje väčšie plyšáky, tie ľahko vezme do dvoch rúk a šup s tým do pusy, a veľmi sa jej páči zvuk tých pískacích hračiek, hrkálky ju nezaujímajú, hryzadlá má tú žirafu a opicu predraženú, tie sa jej dobre chytajú do rúčky , tiež je predčasne a akurát začala trénovať ten úchop. Nám doktorka ukazovala, že bábätku treba to hračkou najprv pohladiť rúčku.

mamatroch
22. jún 2023

Pozri si kutik pre babatko podla montessori + zavesny mobil od montessori, vies vyrobit i doma za par eur. Nas maly sa s nimi zabavil a ja som sa tesila, ked som mu ich vyrabala. K tomu zrkadlo vedla hracej podlozky, kde sa moze vidiet, par hrkalok, hryzatok (ja som mala z roznych materialov a mal ich k dispozicii na striedacku). Este mi napada knizka kontrastna, lahla som si vedla neho a spolu sme si "citali"...

mamatroch
22. jún 2023

Takto cca. sme to mali my (tieto obrazky su stiahnute z netu) + okolo neho par hryzatok a hrkalok (z dreva, kaucuku, latok s roznou strukturou, s hackovanymi castami...)

angeli121212
22. jún 2023

Chápem ťa, že chceš pomôcť drobcovi ako sa len dá, u nás sa ešte osvedčila hrazdička nad kočík, ja som ju kupovala z aliexpressu ale maju ju aj na Slovensku

angeli121212
22. jún 2023

Ozaj ešte ta oball loptička sa super drží v ručke

autor
22. jún 2023

@liloastitch a koľko mesiacov má tvoje bábätko? Lebo ja som z toho trošku už nervózna, že nedáva do rúk ešte nič.. Dr vravela že už by mal tak neviem 🙄

liloastitch
22. jún 2023

5 má 😄

maty112
22. jún 2023

@mamatroch neviem preco, ale nikdy by som nepostavila zrkadlo k babatku... nesudim..len take divne je to...😵‍💫

nwnw
22. jún 2023

V tom veku od firmy oball dobre sa to drzi, da sa to skumat jazykom. Hrkalky,hryzatka to sa dobre vyhadzuje z kocika 😂 (mali sme na gumicke)
snurka z podbradniku sa dala natahovat. Toho rozpravacieho psa Fisher price..

simona92101
23. jún 2023

@maty112 kvoli comu?

mamatroch
23. jún 2023

@maty112 to mi nikdy nenapadlo 🤷 ...nas maly sa rad obzeral v zrkadle, ked bol na brusku... A este viac, ked sa vedla neho nasackovala sestricka 🤭 Ale on sa doteraz v nom rad obzera a to uz ma 4 roky 🤣

maty112
23. jún 2023

@simona92101 neviem, vseobecne divne dat dieta k zrkadlu...

Strana
z2