Aké máte skúsenosti s podložkami na hranie?
Žienky aké máte skúsenosti s podložkami na hranie? Rada by som vybrala kvalitnejšiu podložka s "pamäťovou penou" a páčia sa mi od firiem Skip-hop alebo Parklon... Máte s nimi skúsenosti? Ďakujem 🙂
my máme doma už vyše roka podložku Parklon, dá sa poskladať do menšieho obdĺžnika cca 30x60 cm, takže je prenosná, na podlahe sa neroluje, je výborná, trošku už blednú farby, ale u nás sa denne "derie", takže je vlastne ešte v celkom dobrom stave 😃
@nana305 Dobry vecer, ja som kupila Parklon, ale tu drahsiu verziu a mame ju v detskej normalne miesto koberca. Sice trosku vrzga, ked odchadzam z izby a mala uz spi, ale v pohode. Nic strasne. Lahko sa udrzuje cista, izoluje od podlahy, aj ked na prvy dotyk sa zda akoby chladila, ale hned sa "zohreje". Aj po zatazeni sa vyrovna naspat. Mame ju 2 roky a vyzera ako nova. Vobec sa neroluje. Myslim, ze ani ako s novou sme nemali tento problem. V lete sme vytiahli na zahradu, potom normalne vysprchovali, vyumyvali, vysusili a zas cista.
My mame skladaciu parklon je to lacnejsia alternativa ako klasicka parklon stala okolo 40e ale je fakt super vyuzivame uz vyse 2r a je stale super
Kupovali sme premium- presne takú aká je na obrázku... Tiež sa mi zdala ta cena moc prehnaná... Našťastie sme ju vystihli v zľave a plus na prvý nákup sme mali ďalšiu zľavu tak nás vyšla 99€ tuším( predeti.sk). Teraz cez Blackfriday bola tiež zľava na inom eshope 25% (lalalu) tak by vás tiež vyšla ešte menej.... treba vystihnúť zľavy...;)
Myslím že kvalitou je to podstatný rozdiel oproti skladacím.

My tiez prave vyberame, a mame dobre referencie na parklon ☺️