icon

Ako vybrať správne rukávniky pre dieťa?

6. júl 2025

Maminy, prosím o radu, ktoré rukavniky mám kúpiť? Vaha 10.8kg a dieťatko ma 2,4 roka. Berie sa to podľa váhy? Alebo veku? Dakujem 😊

banalu
6. júl 2025

Skor zalezi ako je na tom dieta vo vode. Moja ma skoro 4r. A dva roky funguje so zelenymi, a este aj tuto sezonu s nimi bude. Lebo ju drzia vyssie (hlavu) nad hladinou. Su, ale deti, ktore sa radi vo vode santia a ponaraju uz v 2 rokoch, tak tam by som sla rovno do cervenych.

lucia13022023
6. júl 2025

2, 5r syn má už červené.

deedol
6. júl 2025

Cervene

zuzanaete
6. júl 2025

Zelene su pre zaciatocnikov a cervene pre pokrocilych. Zalezi, ako je dieta zdatne vo vode.

hariet
6. júl 2025

Pozri znacku Skruttenringen/tata rings. Nie su take masivne ako cherek, su trosku lacnejsie a velmi dobre nam sluzia.

pribinak
6. júl 2025

Zelené su väčšie, určené pre deti ktoré majú menej skúsenosti
Červene menšie, tie sú pre deti, ktoré sú bo bode “doma”

zojanka
6. júl 2025

My sme kúpili rovno červené a neľutujem. Asi od 1,5 roka sme ich používali.

vero13
6. júl 2025

Obe farby sú na rovnakú váhu, ale tam myslím píšu, že ak sa dieťa vie samostatne s nimi otocit a hýbať môžu už byt červené, moja malá má o mesiac dva a už asi mesiac plavame s červenými, ale chodíme rok na plávanie a vie sa ponárať a nehltá vodu…

jazula
6. júl 2025

Moja má od necelých 2 rokov rovno červené, ale zvykla si na ne predtým na plávaní (kurze s trénerom). Začínala so zelenými, tie sú stabilnejšie, ale zavadzali jej. V tých červených ju na začiatku otáčalo na chrbátik. Ak dieťa nie je zvyknuté na samostatnosť vo vode a vodu ako takú, začala by som zelenými.

thereisabear
6. júl 2025

Podľa odvahy a skúseností. Môj mal v 2 rokoch červené a bál sa, v zelených plával sám.

jumbicek9
14. júl 2025

@anonym_autor Dobrý deň, tiež som skúsila písať cez modrého koníka a v niektorej skupine mi odporučili tieto:
https://www.elm-store.sk/detske-rukavniky-na-pl...
Aktuálne je tam aj letná zľava. Už sme s nimi boli aj na dovolenke. Za nás super👍🏻