Ako vybrať správne rukávniky pre dieťa?
Maminy, prosím o radu, ktoré rukavniky mám kúpiť? Vaha 10.8kg a dieťatko ma 2,4 roka. Berie sa to podľa váhy? Alebo veku? Dakujem 😊
2, 5r syn má už červené.
Cervene
Zelene su pre zaciatocnikov a cervene pre pokrocilych. Zalezi, ako je dieta zdatne vo vode.
Pozri znacku Skruttenringen/tata rings. Nie su take masivne ako cherek, su trosku lacnejsie a velmi dobre nam sluzia.
Zelené su väčšie, určené pre deti ktoré majú menej skúsenosti
Červene menšie, tie sú pre deti, ktoré sú bo bode “doma”
My sme kúpili rovno červené a neľutujem. Asi od 1,5 roka sme ich používali.
Moja má od necelých 2 rokov rovno červené, ale zvykla si na ne predtým na plávaní (kurze s trénerom). Začínala so zelenými, tie sú stabilnejšie, ale zavadzali jej. V tých červených ju na začiatku otáčalo na chrbátik. Ak dieťa nie je zvyknuté na samostatnosť vo vode a vodu ako takú, začala by som zelenými.
Podľa odvahy a skúseností. Môj mal v 2 rokoch červené a bál sa, v zelených plával sám.
@anonym_autor Dobrý deň, tiež som skúsila písať cez modrého koníka a v niektorej skupine mi odporučili tieto:
https://www.elm-store.sk/detske-rukavniky-na-pl...
Aktuálne je tam aj letná zľava. Už sme s nimi boli aj na dovolenke. Za nás super👍🏻

Skor zalezi ako je na tom dieta vo vode. Moja ma skoro 4r. A dva roky funguje so zelenymi, a este aj tuto sezonu s nimi bude. Lebo ju drzia vyssie (hlavu) nad hladinou. Su, ale deti, ktore sa radi vo vode santia a ponaraju uz v 2 rokoch, tak tam by som sla rovno do cervenych.