Aký bicykel pre 13 ročného chlapca?
23. aug 2021
Poradte aké máte skúsenosti s veľkosťou a značkou a dobrou cenou. Ďakujem
Veľa záleží aj od samotného dieťaťa aj účelu používania. U nás to často vidím, že detiska podostavaju drahé bicykle na vozenie po dedine. A tie sú potom pohodené kade-tade. Ja nie som bike znalec ale keď sme kupovali minulý rok (CTM) za 300-400 eur sa dal kúpiť uz celkom dobrý bicykel
Velkost zalezi od pysky a nie od veku. Co sa znacky tyka, to uz musis vediet ty na aky ucel a kolko chces investovat. Ja som za tie lahsie. My mame Woom.
ked chceš značku, odporučam woom

@slavecka tak v prvom rade velkost bicykla nezalezi ani tak od veku ale hlavne od velkosti dietata. My kupujeme bicykle v sportservise (www.sportservis.sk) prakticky cely zivot 🙂 mne tam nasi kupili bike este ako malej a teraz aj my nasej dcere kupujeme tam 🙂 maju dobry servis, pekny vyber a na predajni vedia velmi dobre poradit. Najlepsie je ale ist vyskusat osobne. No a consa tyka dobrych cien, hlavne s kupou necakajte dlho. Celosvetovo je nedostatok bicyklov aj nahradnych dielov a mame info ze ceny lojdu hore aj o 30% na dalsiu sezonu lebo dopyt prevysil ponuku. No a consa znaciek tyka tak taka klasika ktora nesklame je kellys, scott alebo ctm.