icon

Albi pero

katka2717
25. dec 2022

Krásne sviatky všetkým! 🙂
Idem sa spýtať, malému som kupovala Albi pero z druhej ruky ešte v novembri. Skúšala som ho a všetko fungovalo ale včera po otvorení darčeku sa s ním chcel pohrať ale hneď sa vybilo. Tak som ho dala nabiť a napriek tomu že bolo plne nabité sa mi po pár minútach opäť vybilo. To znamená že asi teda odišla baterka, doťahovať sa s pani nechcem nakoľko to bolo kupovane pred časom a možno ani sama nevedela že bola baterka pokazená, to už je jedno. Ale chcem sa spýtať či má reálne niekto skúsenosť s tým že bez bločku a po záruke vám vymenili v predajni staré Albi za nové. Niekde som totiž čítala že toto pero má doživotnú záruku ale čo je na Tom pravdy neviem.
Prajem každému ešte raz krásne sviatky v kruhu svojich blízkych 🙂

lienka175
25. dec 2022

áno, bez čohokoľvek nám pero vymenili za nové, priamo na počkanie

erika121212
25. dec 2022

@katka2717 aj mne vymenili pero,bez problémov

majki_ki
25. dec 2022

@katka2717 bez problémov ho vymenia v každej Albi predajni za úplne nové 🙂

luscious
Autor odpoveď zmazal
haanovajana
26. dec 2022

Vymenili nám ho v pohode.

4martina4
8. jan 2025

@lienka175 môžem sa spýtať? A vymenia aj aj som ho nekupovala v Albi predajni ale na stránke Gorila.sk?

lienka175
8. jan 2025

@4martina4 nepýtali sa, kde som ho kúpila

maryetta
8. jan 2025

@4martina4 ano vymenia. Je jedno kde bolo kupovane. Albi je ich vlastna znacka a predavaju ju hocikde. Ale musis vymenit iba v albi.
My sme nedavno menili uz asi 8-rocne pero. Tak sme iba dostalu 50% zlavu na nove. Ale uz novsie by mali vymenit kus za kus.

refli
9. mar 2025

@maryetta dobrý deň, prosím k výmene je potrebná aj nabíjačka, alebo vymenili bez nej? Ďakujem 🙂

maryetta
9. mar 2025

@refli myslim ze muz nabijacku nebral.

cleo02
9. sep 2025
@maryetta

@refli myslim ze muz nabijacku nebral.

@maryetta kolko ste doplacali? dobre vidim, ze nove stoji 56 eur?

maryetta
9. sep 2025
@cleo02

@maryetta kolko ste doplacali? dobre vidim, ze nove stoji 56 eur?

@cleo02 za vymenu nič.