icon

Bianca plyšová mačička - rozdiel v cene

1. dec 2022

50e rozdiel, ta istá stránka (mall) . . . Nerozumiem....
Aký v tom môže byť háčik?
Ďakujem

Bianca plyšová mačička - rozdiel v ceneBianca plyšová mačička - rozdiel v cene
domak2
1. dec 2022

Ak nema inú veľkosť tak sa možno pomýlili, alebo proste nemajú akciu, iný dodávateľ atď

a_andrejka4
1. dec 2022

Jedna je od mall a druha od partnera

nikha2809
1. dec 2022

Asi žiadny, ja som dnes pozerala podnos vianočný...a takisto aj Barbie adventný kalendár na jednej stránke 23€ na inej 33€

1andrea111
1. dec 2022

Rozdiel bude asi v Tom čo tá mačka všetko dokáže. V popise je písané čo všetko robí

autor
1. dec 2022

@1andrea111 dokáže to iste, len je to inak napísané

autor
1. dec 2022

To je riadne svinstvo.... akú má skutočnú hodnotu? 10e?
Niekto skúsenosti s ňou? Oplatí sa?

autor
1. dec 2022

Jedna je mačička a druhá je mačka 😅

saxana000
1. dec 2022

Lebo jedna je od partnerskeho predajcu a ten si pekne prihodil na cene a druhe je priamo centrala mall
Ale obidve su uplne rovnake

autor
1. dec 2022

Pozrela som si videa, nekupujem. Naozaj vyzerá tak, že hodnota je okolo 10e...

saxana000
1. dec 2022

My mame par zvieratiek od club petz napriklad Lucy alebo tulena a su celkom odolni aj pekni myslim ze aj tato cica bude dobra.ale radsej mam.furreal friends len ti su aj cenovo niekde inde.

autor
1. dec 2022

@saxana000 objedná som lucy
Ten furreal friends som tiež pozerala, ale vidí sa mi vhodnejší pre staršie deti. Neviem či by sa 3r s tým vedela zahrať. Skôr by sa toho maca bála

saxana000
2. dec 2022

Lucy mame doma je super ale az teraz sa.s nou mala dokaze zahrat.reaguje len na cestinu co by nebol az taky problem lebo vacsina povelov je rovnalych ale nesmie ju rusit iny zvuk teda pri zapnutej telke neposluchne.povel musi vyslobit cisto a razne a neviem ci to tvoja rocna dcerka zvladne.aby nebola sklamana...
Od furreal.mame medvedika a tigrika a su krasni aj celkom kvalitne urobeni a na hranke jednoduchsi lebo maju senzory netreba na nich rozpravat..