Biele verzus hnedé drevo do detskej izbičky
Ahojte,co by ste odporucili skor - biely nabytok alebo hnedy do detskej izbicky? Viem,je to vec vkusu,ale neviem sa rozhodnuuut. Dakujem 🙂
biely sa mi viac paci
@sunnyfunny, dcerka ma biely, ale chlapcovi by som dala hnedy
@sense a co prakticke hladisko?nespini sa to viac?jasne,ze ked je z masivu nabytok,tak je to kvalitnejsie,alee..premyslam pre a proti ;)
My mame chlapca a kupili sme mu bielu postel a je to super,svetle a kriklave farby patria detom😁
@sunnyfunny mne sa paci i biela, ale i hneda, ak mas na mysli nejaky vzor dreva, pre mna je top dubovy vzor. Lahsie sa ale skombinuje biely laminat/biele drevo napr. s dalsim bielym nabytkom, kt. mozno dokupit casom podla potreby, rovnake vzory dreva uz nemusis vediet nakombinovat (viem o tom svoje)
podľa mna je drevo - hnedá taká teplejšia, príjemnejšia. Bielu zase ľahšie zladíš s peknými veselými sýtymi farbami.
www.babynabytek.sk/detska-postel-so-zabranou---... dufam,zesom sa nepomylila,opisovala som to lebo na tebleteneviem adresu skopirovat, mame ju bez ulozneho priestoru
ja som cely nabytok do detskej kupovala v ikee
@mo77 wau parada ja chcem presne tu istu,ale s uloznym,lebo mame malu izbicku 😉
@sunnyfunny, asi z ikai, my mame bez zabrany taku co ma dole suplik s dalsou postelou. Ale namiesto spodnej postele mozes mat suplik ako ulozny priestor. Dcerka na nej spi uz tri roky, ma pri posteli kobercek a ako zavbranu ma plysaky, ked jej spadne tak mam budicek ale zlepsuje sa to 🙂 My mame izbicku Cinderella
@sunnyfunny spinia sa rovnako, to, ze spinu nevidno neznamena, ze na tom hnedom nabytku spina nebude 😀 My sme tiez stavili na bielu ikeu kvoli doplnkom a naladam deti nieco pomenit, az ako isli deti do skoly sme menili za velkacsky nabytok s pisacim stolom a poriadnou stolickou.
@sunnyfunny, v Ikea tam je pekny vyber a dobra cena. Keby sme nahodou zariadovali izbicku pre chlapca a chceme bielu tak by som kupila asi tuto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/S091... , zabranu dokupis.
My máme bielu detskú, všetko v poriadku okrem postele... V lete ju manžel maľoval, pretieral na jemnulinku hnedú.. Lebo ako tá posteľ vyzerala po 2 rokoch.. pardon za výraz ale grc 🙂 ... Opackana, okopana, Osuchana ,...och... Vravím, skrine/poličky ok... Ale tá biela posteľ to schytala najviac 🙂
@sunnyfunny mame taky co sa da cistit...nja sa nemkzem stazovat
Ono zavisi od deti, nasa postel ma 3 roky a je ako nova, ked neratam zozadu co su spajane dosticky to ked dcerka chytila hysak tak vzdy to rozkopala, cize tie spinky s kt. to bolo uchytene su znicene, cize to by sme museli priklincovat a bola by ako nova, ale ma zakazane v izbe jest, jedlo tam nenosi, takze ma nabytok ako novy, dufam, ze to vekom co nestihla nedokonci 🙂
@mamulienka30 no keby si mi to nenapisala,tak to ozaj neviem.. 😀 😀 spravne to pochopila @tatiana1985
@sunnyfunny za mna biely nabytok ano,ale postel nie 😉 kolko aj cudzich deti prislo,zacali tam skakat,valat sa,ruky od jablka/keksu lepkave/mokre a jeeeeeee*s na tu bielu postel...lebo predsalen,kde sa budu salit/valat/jasit?no na posteli nie? 😀
tak veľa záleží na veľkosti miestnosti + koľko toho nábytku myslím veľkosťou plochy by bolo napr. tmavé. ak sú to celé skrine a tmavé tak to opticky zmenšuje priestor a je to vec vkusu ja sm skôr za biely nábytok ten sa dá skombinovať so všetkým + akúkoľvek farbu na stenu ale ak už z týchto dvoch možností tak radšej svetlý nábytok aby to nevyzeralo ako u babičky

mame bieluu v kombinacii s melirovou sedou...