Čo kúpiť 8 mesačnej na Vianoce?
mame uz teplakovu supravicku a teple papucky co este by sa k tomu hodilo? :-/
bábika,, pyžamko, čapička, chodítko, neaké edukačne hračky. Ja som kupila synovi od fisher price žiarfu "tobogán" hodi sa dnu gula a vypadne roznymi otvormi a hra to melodiu, tiež som mu kupila slonika čo sa doňho vkladaju rôzne tvary do otvorov, a kocky ...
j amam 10m a kedze mame po starsej sestre vsetko, myslim ze z hraciek uz nie je co kupit, dostane autosedacku, toz co jej tam mam dat? 😀 a plysacika, tych rada ozuzlava.
maminy.. mne je normalne smutno, ked sa nejaka mamina ( a teraz prosim neberte to nikto osobne ), pyta uplne cudzich ludi, co ma kupit vlastnemu dietatu pod stromcek 😅
ved darcek ma byt z lasky vybraty rodicom, a tak aby potesil svoju ratlest nie ?
na toto ani neviem co odpovedat. snad len tolko, ze staci ak si prelistujes katalog dracika.. pripadne ako matka musis vediet, co tvoje dieta zaujima, na co najlepsie reaguje, ci ma rado kocky, nejake hracky do vody, mozno ma rada zvukove hracky ( mozno sa ich boji ) , mozno leporela rada " cita "
ak sa niekto opyta co na vianoce 16 rocnemu synovcovi, to pochopim..ale toto ?
Novú fľašu, cumeľ, netečúci hrnček, nejaké oblečenie, hračky najlepšie pestré zvukové a svietiace
My mame hovoriaci hrniec ci spievajuci? Tu knizku riekaniek novinka od FP ,stan s gulickami, CD spievankovo ako myslim tak od vsetkych co podastava som vymenovala,ale mas tip co mozes kupit je toho tolko na vyber ze sa clovek moze zblaznit... @lenkabukovinska

nejaku hracku?