Cykloodrážadlo - rady a skúsenosti
Ahojte...chceme synovi kupit odrazadlo,uz dlho hladam po nete,ale nevieme sa rozhodnut...Ake kolieska???Nafukovacie???Plastove??? 10 palcove ci 12????Syn mal tento tyzden dva rocky a meria 92cm...Pozerala som rozne,strider je velmi drahy,nad tym ani nerozmyslam. Vdaka za kazdu radu

A brzdy su pre take male dieta zbytocne, este ich nevie vyuzit, instinktivne ti aj tak bude brzdit nohou.
Puky Laufrad LR Medium...tie su super
mata128 dala som fotografie Puky do Alba Milujeme farebne.Skus pozriet.
Nepozeraj na vysku dietata ale vysku sedanky. Takze odmerat malemu vysku po rozkrok. Mali sme aj nafukovacie aj nie. Nafukovacie dlhsie vydrzi ale penove su zasa lahsie.
naco si zakladala novu a taku istu diskusiu??? https://www.modrykonik.sk/blog/mata128/album/co...
@mata128 mame yedoo, je fajn, skoro ako bicykel. Trosku tazsi sa mi javi, co je tymi nafukovacimi kolesami, ale v tej kategorii patria medzi najlahsie. Ak ma tvoje dieta uz teraz jazdit, mozno nebude prenho najvhodnejsie, ale my sme tiez kupovali, ked mala dcera 2 r, potom bola zima, a postupne od jari sa do toho dostava. Zase to, ze je trosku tazsie moze pomahat udrzat lepsie rovnovahu, ked sa z rozbehne.
my mame ANLEN, nyjvysie odrazadlo na trhu, ktore sa da pouzivat od 2 do 6 rokov a je lahulinke, vsade s nim viete ist, akurat, ze stalo 55 €, ale stoji za to. maly uz jazdi na bicykli velkost 2O a stale je aj odrazadlo dobre - mame ho ako cestovatelsky dopravny prostriedok... odporucam, nemusite za dietatom- za bicyklom behat.
http://www.najlacnejsisport.sk/odrazadlo-yedoo-...
Aj toto sa mi paci a je aj nizsie
@tatjab001
@mata128 to prvé odrážadlo má synovec, má 2,5 roka a výšku môže mať cca ako tvoj a je mu akurát. Len pri ňom si treba dať bacha lebo je len do 15 kg /aj keď na niektorých int. stránkach uvádzajú 20/ lebo pôvodne ho dostal starší synovec ktorý mal v tom veku 16 kg a po dvoch jazdách mu odišli ložiská. Ale vyreklamovalo sa to a tomuto menšiemu slúži super, on je také fifipierko 😀
My mame presne to odrazadlo JD BUG, syn ma sice 2,5 roka, ale je vzrastovo nizsi. Jeho vyska je do 90 cm (aspon myslim, dlhsie som ho nemerala a teraz spi) a to odrazadlo mu je ako uliate, presne na neho. My sme s nim maximalne spokojny a odrazadlo nesmie nikto iny, len on. Najoblubenejsia hracka. Pre vysku dietata 92 cm je toto odrazadlo ako stvorene.
My sme napr. cykloodrážadlo preskočili a kúpili rovno bicykel s pomocnými kolieskami. Malá už jazdí jak drak.

Nas ma 12 palcove a nafukovacie, rychlo sa na nom naucil jazdit 🙂 tiez ho dostal k 2. narodeninam.