icon

Cykloodrážadlo - rady a skúsenosti

mata128
4. máj 2014

Ahojte...chceme synovi kupit odrazadlo,uz dlho hladam po nete,ale nevieme sa rozhodnut...Ake kolieska???Nafukovacie???Plastove??? 10 palcove ci 12????Syn mal tento tyzden dva rocky a meria 92cm...Pozerala som rozne,strider je velmi drahy,nad tym ani nerozmyslam. Vdaka za kazdu radu

Cykloodrážadlo - rady a skúsenostiCykloodrážadlo - rady a skúsenosti
oddrobceka
4. máj 2014

Nas ma 12 palcove a nafukovacie, rychlo sa na nom naucil jazdit 🙂 tiez ho dostal k 2. narodeninam.

oddrobceka
4. máj 2014

A brzdy su pre take male dieta zbytocne, este ich nevie vyuzit, instinktivne ti aj tak bude brzdit nohou.

cayar
4. máj 2014

Puky Laufrad LR Medium...tie su super

cayar
4. máj 2014

mata128 dala som fotografie Puky do Alba Milujeme farebne.Skus pozriet.

mata128
autor
4. máj 2014

@cayar mala je zlata na nom 🙂
Len konstrukcne sa mi moc nepaci,skor by som nieco ako som pridala ...

katy1979
4. máj 2014

Nepozeraj na vysku dietata ale vysku sedanky. Takze odmerat malemu vysku po rozkrok. Mali sme aj nafukovacie aj nie. Nafukovacie dlhsie vydrzi ale penove su zasa lahsie.

lilitela
4. máj 2014

@mata128 Vacsie kolesa, nafukovacie. Aky mas cenovy limit? Puky tiez nie su najlacnejsie...

mata128
autor
4. máj 2014

@lilitela mne sa tie puky ani vzhladovo nepacia 😉 ..?skor by som nieco na ten styl ako som pridala

katka.l
4. máj 2014

naco si zakladala novu a taku istu diskusiu??? https://www.modrykonik.sk/blog/mata128/album/co...

lilitela
5. máj 2014

@mata128 mame yedoo, je fajn, skoro ako bicykel. Trosku tazsi sa mi javi, co je tymi nafukovacimi kolesami, ale v tej kategorii patria medzi najlahsie. Ak ma tvoje dieta uz teraz jazdit, mozno nebude prenho najvhodnejsie, ale my sme tiez kupovali, ked mala dcera 2 r, potom bola zima, a postupne od jari sa do toho dostava. Zase to, ze je trosku tazsie moze pomahat udrzat lepsie rovnovahu, ked sa z rozbehne.

mata128
autor
5. máj 2014

@katka.l diskusia je jedna vec a fotoblog druha....komu sa nepaci,prispiet nemusi...

mata128
autor
5. máj 2014

@lilitela ano,aj na yedoo sme pozerali,ma ho tu v dedine jeden chlapcek a jazdi ako drak 🙂

annakol
5. máj 2014

my mame ANLEN, nyjvysie odrazadlo na trhu, ktore sa da pouzivat od 2 do 6 rokov a je lahulinke, vsade s nim viete ist, akurat, ze stalo 55 €, ale stoji za to. maly uz jazdi na bicykli velkost 2O a stale je aj odrazadlo dobre - mame ho ako cestovatelsky dopravny prostriedok... odporucam, nemusite za dietatom- za bicyklom behat.

katka.l
5. máj 2014

@mata128 ved jasne, treba si pozakladat diskusie, otazky, fotoblogy a podobne s tou istou otazkou....... Nato tu je MK. Podstata je ta ista, hocikto moze napisat svoj nazor hocikam.......

mata128
autor
5. máj 2014

@katka.l ty sa musis strasne nudit...ked ta nejaka tema nezaujima,nikto ti nekaze na nu kliknut,citat a uz vobec nie prispievat komentarmi uplne od veci...mna ked nieco nezaujima,tak nereagujem

katka.l
5. máj 2014

@mata128 takze moje komentare ta zaujimaju... Ja len nechapem naco to tu duplicitne riesis, to je cele.

mata128
autor
Odpoveď bola odstránená
katka.l
Odpoveď bola odstránená
kivinecka
5. máj 2014

@mata128 ahoj ja som mojmu synovy kupila Chicco prvy bycikel je nizky lahunky bude mat 3 roky a je nizunky a rasne na neho dotiahne nozickami sme snim spokojny

tatjab001
5. máj 2014

@mata128 tiez hladam nejake odrazadlo,netusim,ake vybrat,chcem sa teda opytat,to odrazadlo na druhej fotke je aka znacka?

mata128
autor
5. máj 2014

@tatjab001 ahoj!to je jd bug billy...stoji okolo 50€,ale sedacka je tam od 38cm a to sa obavam,ze by nam bolo este velke,aj ked zasa sa mi najviac paci

mata128
autor
5. máj 2014
tatjab001
5. máj 2014

@mata128 ano,to mas pravdu,je pekne,ale este vysoke.Tiez som si dala nejaky ten cenovy strop,urcite nechcem zajst do cenovej hladiny strideru ci first biku

kristiii
5. máj 2014

@mata128 to prvé odrážadlo má synovec, má 2,5 roka a výšku môže mať cca ako tvoj a je mu akurát. Len pri ňom si treba dať bacha lebo je len do 15 kg /aj keď na niektorých int. stránkach uvádzajú 20/ lebo pôvodne ho dostal starší synovec ktorý mal v tom veku 16 kg a po dvoch jazdách mu odišli ložiská. Ale vyreklamovalo sa to a tomuto menšiemu slúži super, on je také fifipierko 😀

majuska0
5. máj 2014

My mame presne to odrazadlo JD BUG, syn ma sice 2,5 roka, ale je vzrastovo nizsi. Jeho vyska je do 90 cm (aspon myslim, dlhsie som ho nemerala a teraz spi) a to odrazadlo mu je ako uliate, presne na neho. My sme s nim maximalne spokojny a odrazadlo nesmie nikto iny, len on. Najoblubenejsia hracka. Pre vysku dietata 92 cm je toto odrazadlo ako stvorene.

kokorunecka
5. máj 2014

My sme napr. cykloodrážadlo preskočili a kúpili rovno bicykel s pomocnými kolieskami. Malá už jazdí jak drak.

mata128
autor
5. máj 2014

@kristiii aha,no este ze si napisala,nas Alex ma uz teraz 14kg ☹

mata128
autor
5. máj 2014

@majuska0 jeeej,to si ma potesila 🙂

majuska0
5. máj 2014

@mata128 takze syn ma momentalne 90 cm