Cyklovozík, pri ktorom sa dá polohovať chrbtová opierka
Ahojte, poraďte mi cyklovozík pri ktorom sa dá polohovať chrbtovú opierku. Netreba uplne do ľahu , ale aspoň trošku. Moja vždy zaspí ako náhle sňou idem na dlhší výlet, nechcem aby tak spala, v rovnej polohe. Thule chariot a hamar outback one som videla, že je polohovateľná. Existujú aj iné ešte? Iné som nenašla 🙁 poprípade nemá niekto na predaj polohovateľný vyklovozík? 🙂
Potom rozmýšľam nad cyklosedačkou, tiež polohovateľnou, ale nenašla som takú ktorá má ten hrubší držiak sčím sa pripevní k bicyklu. Všetky polohovateľné majú stými tenkými drátmi. Mne sa to zdá že to bude len zbytočne kývať a ešte nás to vykotí.
Ďakujem!
Zadna stena cyklovozika bola plachta natiahnuta na kovovej konstrukcii. Plachtu som zlozila a repsnurami som priviazala cyklosedacku (neskor sportovu cast kociara) o konstrukciu cyklovozika tak, aby drzala i po bokoch a zaroven v predozadnom smere.
@bom123 dobrý deň prosím vás ako ste to nakoniec vyriešili??
@misqa48 dobrý deň, kúpila som cyklovozík z druhej ruky za 100€ a polohovateľnú chrbtovú opierku som vyrobila sama. Všetky tie polohovateľné boli strašne drahé. Nechcelo sa mi toľko doň vraziť. Inak nie je natom nič ťažké. Hocikto by to vedel doma vyrobiť, potrebujete ktomu len vŕtačku a pár materiálov. Nič extra.
@misqa48 dobrý deň, kúpila som cyklovozík z druhej ruky za 100€ a polohovateľnú chrbtovú opierku som vyrobila sama. Všetky tie polohovateľné boli strašne drahé. Nechcelo sa mi toľko doň vraziť. Inak nie je natom nič ťažké. Hocikto by to vedel doma vyrobiť, potrebujete ktomu len vŕtačku a pár materiálov. Nič extra.
@bom123 vážne? To by bolo super, mohla by som vás poprosiť o fotku?
@bom123 dobrý deň, prosim neposlali by ste aj mne fotku a aj nejaký návod? Cyklovozik mám ešte po dcére (tiež jeden z tých lacnejších) ale teraz máme druhé dieťatko a akurat riešim ako to vymyslieť s polohovaním..bola by som vám veľmi vďačná ❤️
@bom123 ďakujem pekne
@jannah91
@misqa48 dobrý deň. Ospravedlňujem sa, priznám sa že som na vás zabudla. Malej skončila letná škôlka a ja som zabudla kde mám hlavu. Posielam návod aj video, že ako som spravila cyklovozík.
Chrbtovú a sedaciu časť som spravila z takého ľahkého kovu (neviem názov, ale skúste vygooglit, že ktorý kov je najľahší a najpevnejsi) . Môj otec pracoval v takom firme kde vyrábali tie pohybné schody a on mi odtiaľ doniesol. Alebo v železiarstve vám narežú na mieru hocičo.
Na videu vidieť, že sčím som to spevnila.
Tú šnúru, šróby a ten spúšťač som kúpila v merkury markete a molitan si kúpite v podstate hocikde. Látku na ňu si aj s rukou kľudne ušijete. Nie je to nič zložité.
Spodnú časť som prišróbovala k vozíku ako vidieť vo videu. Jaj a ten molitan som na suchý zips dala vzadu. Aby som ich mohla vyprať. Na ten kov, zadnú časť suchého zipsu, som prilepila s Mamutovým lepidlom.
A ja som pridala aj bočné držadlá, aj pri boku, aj pri hrudníku, lebo dcéra často počas jazdy zaspávala tak aby sa tam nekrútila. No a pás som dala ten čo majú ženy po pôrode 😃 ja som mala jednu akurát, tak stým ju fixujem. Ale kľudne privŕtajte ten pôvodný 5bodový pás, keď vám to stačí.
Akurát som sem chcela nahrať video, ale nejde to. Len obrázok sa mi dá. Pošlem vám ich v správe.

Ja mam jeden z tych lacnejsich cyklovozikov, nebol polohovatelny, riesila som to sportovou castou kociara. Take "a je to" riesenie, no syn bol spokojny 🤦🏼.