icon

Darček pre 2,5 ročnú slečnu pod stromček

lula121
8. dec 2016

Uz ma aj kočík aj kuchynku aj lego ,stan neviem čo by ju bavilo poraďte

sykorkauhliarka
8. dec 2016

je to tvoje dieta ty vies s cim sa rada hra

moni244
8. dec 2016

Cykloodrazadlo, babiku, knizka, pyzamo, saty, moznosti je tolko

tajka1986
8. dec 2016

@lula121 domcek s prislusenstvom. My sme kupovali v Draciku so svetlom a zvukom 🙂 kresliaca doska s perom obsah sa da zmazat,plastelinu play dooh,je toho kopec staci si stanovit kolko chces do toho inestovat a urcite vyberies 🙂 Moju v tomto veku bavili aj puzzle,kocky,lego.

sykorkauhliarka
8. dec 2016

tym chcem povedat ze ma mozno rada knihy alebo rada kresli. .alebo ma oblubenu rozpravku alebo ta rada napodobnuje ...moja neterka fici napr na peppa pig...

tajka1986
8. dec 2016

@lula121 pokracovanie...vlacik,skakacia lopta,hojdaci kon,prislusenstvo do kuchynky(napr.kavovar na skut.vodu),navliekacie koralky atd atd..🙂

sardinka336
8. dec 2016

Play dough -hmota na hranie, je k tomu mrte mozností ako ho využit rozne zmrzlinarne atd. alebo ,,moon sand,, tiez sa z toho da všeličo tvarovat, nedavno mali v Lídli celu sadu asi za 7 eur..

lula121
autor
8. dec 2016

@sykorkauhliarka len ja už som zúfalá má rada bábiky ale má už dost

lula121
autor
8. dec 2016

@sardinka336 už som aj nad týmto premyslala asi jej to kúpim dúfam že ju to bude baviť najradšej vari ale iba somnou v kuchyni v jej deckej kuchynke ju to baví tak 5 min 😉

adelakk
8. dec 2016

@lula121 nasa dcera bude mat tri roky, velmi ju bavi skladat puzzle, hrat pexeso....hrat sa na obchod.teraz dostane na vianoce pokladnu/register do obchodu. Dostane este hru Marble maze, tam sa z dielikov posklada draha po ktorej sa pusta gulicka......bavia ju aj princezne, tak som premyslala nad nejakou sadou kde bude korunka, nahrdelnik,naramok alebo nieco take. Moznosti je vela, ty musis najlepsie vediet co by ju bavilo.

hettinka
8. dec 2016

@lula121 treba obmedziť nakupovanie hračiek cez rok a potom bude čo kúpiť na vianoce 😀
Ja mam 2 deti a dospela som k názoru, že menej je niekedy viac, malé dieťa aj tak tomu ešte nerozumie a radšej jedna pekná hračka, ako milion somarín. A najmä, deri nebaví hrať sa samostatne, na to je ešte malá, preto sa nečuduj, že ju to "nebaví" ... ak chceš, aby sa hrala, musíš sa hrať s nou. LEGO, kuchynka a takéto veci inak zapadnú prachom. Môžeš skúsiť aj nejakú jednoduchú spoločenskú hru, ale tiež rátaj s tým, že sa nebude hrať s tým sama.

V 2,5 roku sme kupili dcére detský bicyklík, na jar sa hned mohla voziť. Alebo môže dostať odrážadlo a na nom sa dá povoziť aj v byte.
Moje deti vždy dostali aj knižky a aj nejaké nové oblečenie, dcéra sa od mala rada parádila ... napr. v HM som dnes viedla milé dievčenské princeznovské kostýmy, aj oblečenie s poníkmi ... až mi bolo lúto, že naša princezná už má 15 a viac ocení nový parfém 😀
Alebo nové postené obliečky, uteráčik s obľúbenou postavičkou...

sykorkauhliarka
8. dec 2016

@hettinka presne tak pekne napisane s detmi sa treba hrat ja mam zatial malu iba devat mesacnu ale tesim sa na to ako sa budeme hrat s babikami a puzzle skladat a kreslit malovat...moj muz obcas nevie koho tesia hracky viac ci mna ci malu :D

lula121
autor
9. dec 2016

@hettinka naša malá sa vie hrať sama vďaka tomu že má mladšieho súrodenca sa hrávajú spolu tak musím hľadieť na to že žiadne malé predmety v kuchynke sa hrajú pekne spolu ale ju skôr baví mi pomáhať v kuchyni😉 ona nedostáva hračky počas roka len na narodeniny a meniny neni dosť financií 😞 ale súper nápad jej kupit nejaký kostým dakujem

lula121
autor
9. dec 2016

@sykorkauhliarka asi tak tiež sa rada hrám 😂 kúpili sme jej na narodeniny bábiku čo papa po ktorej som vždy túžila ako dieťa 😂

142230919213
9. dec 2016

Ahoj co tak tabula na stojane s kriedami,my sme kupili min.rok za 12,00€ .Alebo detsky klavir s mikrofonon (tesco 18,90€), Play dooh plastelina,Drevene puzzle v tvare zvieratka (najdes aj na vianocnych trhoch), Poniky s vlasmi+kefa na cesanie.Je toho dost co by ju zaujalo.

lula121
autor
9. dec 2016

@142230919213 aj tá tabuľa je super ďakujem no a ten mikrofón dnes som nad tým premýšľala super tipy😉

maciatkolulu
9. dec 2016

@lula121 to pre cudziu chces? Pretoze takato otazka snad nie je pre vlastne dieta, ktore si poznas najlepsie ty.... Niektore dievcata bavi sa hrat s babikami, druhe o to nezakopne, druhe s autickami, dalsie kresli a dalsie ma doma vsetko a uz ju nic nebavi 😉

ivec16
9. dec 2016

kabelku plnu gumiciek sponiek a inych caciek ;)

142230919213
9. dec 2016

@maciatkolulu Chce pre svoju malú nieco,co ju potesi a zaujme. Zial,nie kazdy je tak dokonaly a dokaze vymysliet pekny darcek.Ano,ona ju pozna najlepsie,ale pri tak malom dietatku je niekedy narocne vyberat hracky. Viem podla svojich, som s nimi nonstop 3 roky, bez jedneho vynechaneho dna a takisto neviem,co im kupit!

sykorkauhliarka
9. dec 2016

@142230919213 ani my sme nevedeli co kupit sli sme do hrackartstvaa a kupili sme co nam padlo do oka....skus sa vcitit do toho ako vnimaju svet tvoje deti a hned to bude lahsie

142230919213
10. dec 2016

@sykorkauhliarka je neskutočne ake matky raditelky su na tomto webe.

sykorkauhliarka
10. dec 2016

@142230919213 ked viem poradim :D mas radu od vystudovanej hrackarky