icon

Darček pre 5 ročného chlapca

ikiniki
25. júl 2017

Ahoj. Mamky, ktore mate chlapcekov v tomto veku, ake hracky maju radi? Co ich zaujima? Potrebujem radu, dakujem 🙂

h2
25. júl 2017

@ikiniki Ahoj, najviac "frčí" lego, transformery a všetko, z čoho sa dá strieľať. 🙂

amyamyamy
25. júl 2017

Lego a nerfky.

nimika
25. júl 2017

U nas stale ide lego, pripadne nieco ine, z coho nieco postavi, vytvori.

ikiniki
autor
25. júl 2017

Lego mi uz jeho mamina "zakazala" 😉 lebo oni mu uz kupili a vraj ma toho vela. Co su nerfky?

nimika
25. júl 2017

@ikiniki zrejme asi uz maju, ak uz aj lega je vela, ale ak nahodou nie, tak nejaky ulozny box na lego 😉

siska012
25. júl 2017

nejakú spoločenskú hru ? alebo tie laboratoria čo majú v dráčiku - vytváranie slizu, alebo akvarko a pod.

h2
25. júl 2017

@ikiniki Nerfky sú pištole, môjho syna momentálne najviac baví taká, čo má náboje s prísavkami, môže s tým strieľať do terča, alebo na akýkoľvek hladký povrch. Originál Nerf sú dosť drahé, ale po hračkárstvach sa dá kúpiť kopec napodobenín, sú rovnako dobré a oveľa lacnejšie.

maryah
25. júl 2017

ahpj, skús stavebnicu Seva: http://www.dracik.sk/stavebnica-seva-3/

alebo nejakú spoločenskú hru od 5 rokov. V Dráčiku majú dobrý výber.

ibrunova
25. júl 2017

Ubongo duel.

lululilien
25. júl 2017

Lego. Ak mama zakázala lego, skús sa opýtať ci by nechcel take tie legové dosky na ktoré sa skladá. A tie pistole su tiez super, my mame napodobeniny.

ikiniki
autor
25. júl 2017

Dakujem vam dievcata za rady, zajtra obeham obchody 🙂

deniky
25. júl 2017

Boli sme na oslave kamaratkinemu malému a chcel pištoľ NERF tak sme mu ju kúpili a mi povedal že som super že som mu dala najkrajší darček ☺On ma ich doma už veľa najviac sa stým prehra alebo na bicykli lieta ☺